eski ilan olabilirmi eğer adanadakiyse bilal aldı bunu
Printable View
eski ilan olabilirmi eğer adanadakiyse bilal aldı bunu
97 model integra Type-R Güzelmiş ama direksiyon sıkıntı...
Bu resimdeki integra alindi hatta 3 satisini bile yapti
Tasiş in sitesinde Mersin de görünüyor ve ihale tarihi 03.05.2013 ama hala listede görünüyor ben de 3 gün önce keşfettim.
dun aksam yanılmıyorsam sanayı mahallesı tarafında gordum seyrantepe oto sanayının aşşağısında
Mersinde ihaleye çıktı hatta baya mevzusu döndü burda o yüzden birkaç sayfa post silindi.
o integradan sonra bi tane daha gelmiş olması lazım gümrüğe dc2
satış yapmak için muayene şartı yok artık...
bunu bilemem ama, gümrükten çıkıp hala plaka taktırmamış sağdan direksiyonlu araç var benim gördüğüm...
plakasız sadece pistlerde kullanılmak üzere çıkmıştır belki karayollarında trafikde kullanımı yasaktır belki
birşey olmaz muayene olmasına gerek yok gümrük satış belgesiyle aracı başkasına satabiliyorsun.... ama tescil edilmemişse yolda yakalandığı an bağlanır, ha yakalanmadna uzun süre böyle binerse nemi olur ? ruhsatı bastıracağı zaman az bir gecikme cezası var o kadar... bu şekilde sadece piste çekici üstünde gider.... ruhsat belgesi yok çekme tarzı belgesi ve gümrük fatura dosyası vardır bunların... zaten bu aracın plaka alabilmesi için sola geçirilmesi lazım ve tespiti yapılıp onay alındıktan sonra trafikten tescilini ve ruhsatını alır...
seat cordaba sx düşmüş bordo renkte 1.9 tdi :) alınabilir aslında
2006 mercedes slk 200 kompressor
6-b.oto 1998 renault megane cabriolet
california
http://n1309.hizliresim.com/1f/n/svsyr.jpg