Bu işlerden anlıyorsanız bi iletişelim :)
Printable View
Sagdan direksiyon gümrük şehadetnamesi aldığın skyline sola alamazsın Soldan modeli olmayan aracı sola alamıyorsun Tuv izin vermiyor daha öncede bu arac satışa çıkmıştı Bu sebepten kimse almadı trafikte değilde farklı bir amac icin olur drag arabası pist arabası plakasız kullanmak icin ama asla Türkiye'de trafiğe çıkamaz illegal isler yapılmazsa
yardımcı olabileceğim danışmak istediğiniz bişeyler olursa pm atabilirsiniz.
Evet. Eskiden aracın ilk ihale tarihinde koyulan muhammen bedelin %75inden (di sanırım) çıkıyordu. Satılmazsa 2. ihale %50 idi (başlangıç fiyatı). Şuanda ilk ihalede 2. ihalede %50 den başlıyor. İhaleye girmek içinse muhammen bedelin %20'si kadar teminatın nakit olarak yanınızda olması yeterli. Elinizi kolunuzu sallayarak giderseniz fiyat vurdururlar yine araç fahiş fiyatlara gelir.
Bu durumda haklısınız. Sadece aracın üretimde sol, sonradan sağ direksiyona çevirildiğini gösterebilir tekrar orijinale çevirebileceğinizi kanıtlarsanız çıkartabiliyorsunuz. oda dünyanın en gereksiz prosedürü yani. zaten artık yürürlüğü kalmadı. yada illegal olursa olur. onada bi araç için gerek yok zaten.
Kısmetse Mersin'e farklı araçlar için gideceğim fakat Skyline'ı da almayı düşünüyorum. Gelen olursa çarpışırız affetmem :D, kısmet işi.
Dipnot;
Tasiş artık eskisi gibi değil, heleki şimdi online sisteme geçiyorlar ortalık daha da kötü olacak. İşi gücü olmayan adam doluştu iyice. Piyasada plakalı yürüyen 20.000TL'lik araçları sağolsun emekli-evde oturan(sözüm meclisten dışarı) amcalar 25.000TL'ye almaya başladı. Hiç tadı tuzu kalmadı yani.
Ekstra dipnot;
Gelen araçlar soyulmuşsa önceden soyulur, gümrük sundurmasında/ambarında araba soyacak memur veya şahısın alnını karışlarlar. Bunu da buraya direk yazayım.
online sistem ne ki? gitti gidiyor gibi evden attırmaya girilecek?
535in fiyatı astronomik... bu komik fiyatları kim belirliyor gerçekten merak ediyorum...
bişey sorcam bu ihale işlerinde sıkıntılı adamlar oluyo mu yani ihaleye girsek arabayı alsak sıkıntı yapacak adamlar var mı ? yoksa herşey sıkıntısız yürüyor mu ?
yarın ankara gümrüğe gidip araçları inceleyeceğim
Gercekten teklif asamasi heyecanli ve stresli geçiyor. Muhakkak tecrube edilmeli ama :)
535 e 31 bin yazmışlar bu neyin kafası? neye göre belirleniyo fiyatlar, 1-2 sene öncesine göre daha uçuk fiyatlar görmeye başladım.
Mersin tasişteki e36 - cabrio hakkında bilgi sahibi olan varmı ?
bu tasişe motosiklet falan da geliyor mu ? ben mi denk gelmedim bilmiyorum da hiç görmedim sanki. arabaları pek bırakmazlar da motosiklet düşürürüz sanki varsa :D