gürcüstanda hybrid zibille mutlaka usta ve parça konusunda rahat edilir
alıp en optimum yürür halde gürcistana sokabilirim
Printable View
gürcüstanda hybrid zibille mutlaka usta ve parça konusunda rahat edilir
alıp en optimum yürür halde gürcistana sokabilirim
bide bu e ihalede güncel son bedeli göremiyor muyuz?
teklifi karavana mı atıyoruz?
8-9 bine gümrük kabul etmez 20den aşağıda kolay kolay gitmez
Arabanın yarısı sökük durumda parçaları içinde
Külbütör kapağının contası erimiş gibi yani üst kapak contası kesin yanık
Birde araba gps ölçümleri için kullanılmış hala tavanında içinde cihazlar var
Bir abim için;
E-İhale - 2004 OPEL VECTRA SIGNUM 3.0 D aracı düşünüyor. Bilgisi olan var mı?
Tasiş artık para basmaya başlayınca adamlar appstore ve android markette uygulama çıkarmış
Daihatsu Cuore vardı bir tane 9700TL e satılmış. Araç çekicide gelmiş motor da sıkıntı vardı.Fiyatlar uçuk gidiyor bunu alan ne amaçla alıyor anlayamıyorum
Bilgi için teşekkür ederim araca bugün baktım çok anladığım söylenenez sizin gibi siz araca baktınız mı yoksa fotodan mı anladınız?
Araç hoşuma gitti 7 kişilik deri cam tavan ve otomatik ve toyota 25-26 versem alabilirmiyim?
Biniciyim 45e kadar maletmeyi böze alıyorum
Düşünceleriniz nedir?
Motor arızasını nasıl çözerim? Şanzuman cvt imiş onda sıkıntı olmaz heralde
Tasiş ve yerel mahkemelerin icra satışları farklı yapılıyor değil mi?
Araca gidip kendim baktım tavanda sticker yolcu tarafında kablolar sol arka koltukta antenler filan vardı
Motor zr serisi yani toyota corolla vs gibi bir çok araçtan parça uydurulur ancak şanzıman kısmı ve hybrid aküleri nasıl olur bilinmez
Şuan 5 ay kadar yatmış pillerden bahsediyoruz sonuçta
Benim gözümde 20 civarları teklif edilmeli ancak gümrükte son zamanlar uçuk teklifler var nolur bilinmez...
TR deki prius ile birebir aynı motor şanzıman prius+ , dediğin gibi pillere bakmak lazım en üzücü nokta orası olur maddi açıdan. geri kalan hemen herşeyi halledilebilir ama çok iyi elektronik bilen elektrikçi lazım, normal arabalar gibi değil biraz sistemi. serviste de astarı yüzünü geçer zaten..
levent selam
sen aslında bu araç ile ilgili donanımlısındır muhtemelen :)
eski toyotacılardansın :)
45-50 bandına mal etmeye hazırım satış için değil bi 5 sene binmek için alıcam
kaporta olarak düzgün duruyo araç motor şanzuman ve aküde en kötüsünü düşünüyorum
kaldıki mutlaka bi gürcistan yapılıp bazı parçaları orada halledebilirim
nedir artıları eksileri?
selam yiğitcim :)
Yürür aksam, prius ve avensis ile uyar büyük ölçüde +
Pil ömrü derdi yok normal şartlarda, tabi bundaki yatar durumun etkisini görmek lazım ama genede +
Hybrid Verso gibi düşün, geniş aile kullanımı, uzun yol rahatlığı, donanımı ve yakıt ekonomisi büyük +
- kaporta parçası sıkıntılı olabilir, o da en kötü şase no ile servisten sipariş usulü temin edilir.
gürcü işini araştır derim, oralarda hybrid toyota ne alemde hiç fikrim yok çünkü. daha çok belçika almanya hollanda taraflarında kullanılıyor hybrid araçlar *****.
ps. ufaklığı öp benim için :)
ekleme yapayım :
60 a bile mal olsa, fiyat açısından baz alınması gereken araba prius.. satcak olsan ilerde yine zarar ettirmez aslında. pil durumu ve fiyatını öğren, eğer uçuk rakamlar derlerse hiç bulaşma derim. makulse değerlendirilir..
Bence 45 küsürlerin üstü zarar
Şuan satılık priusların piyasası 60-70 civarı ciddi teklifle 55lere ineceğini düşünüyorum
aleyküm selam levent :)
bir pile bakıcam o zmn ki sanırım yeni yarislerde falan kullanılan pil
4 ay yatmış araç gürcistanda bu kasa yok bu prius v diye geçiyor ama bir çok parça temini konusunda faydası olacaktır
orada taksiler bile prius sen 60 dediysen ben bi girip şansımı deniyim 45-50 bandına mal etmeye çalışıcam
Herkese Selam
E-İhale
Bu araca 9-10k teklif vermeyi düşünüyorum. Eğer ihaleyi kazanırsam ne yapmam gerekiyor ?
Siteden bulabildiğim bilgiler şu şekilde;
İlk başta azami teminat tutarı olan 1800tl'yi Halk Bankasına yatırmam gerekiyor sanırım.(İhale Sonuçlanmadan?) Eğer kazanırsam kalan tutarı... Doğru mudur ?
Parayı yatırdıktan sonra ödeme onayını sistemden yapıp, satış şartnamesini imzalayıp ya postalıyorum yada elden teslim ediyorum. Aracı teslim alıyorum.?!
Bu kadar basit mi gerçekten yoksa süreç basit gibi görünse de zor mu ? Haksızlık dönüyor mu ? Memurlar kağıt işlerinde gönülsüz mü ?
"Damga vergisi, bandrol ücreti ve varsa maktu vergi ve bunun ÖTV ve KDV'si tahsil edilmektedir." böyle bir ibare var bu tutarı nasıl hesaplayabiliriz ? Maktu vergi nedir ?
İhaledeki polo gecen hafta 17bin kusure satildi ancak teslim almayip teminati yakti
9-10a kalmaz cunku daha fazlasini bi arkadasim alcak :)
Ordaki rakamn azami yani maksimum verilcek teminat arabaya 20bin teklif edicekseniz 1800tl, 9bin tl teklif edicekseniz 900 lira yatirsaniz yeter
Sartname mektup filan gerek yok arabayi teslim alirken o kagidi pcden cikariyolsr hemen
Damga vergisi kazanilan teklifin %1.5u kadar
Ergazideki Mercedes ML 280'i inceleyen oldu mu aranızda? Bir arkadaşıma da onu düşünüyoruz ama masrafı ne olur bilemedik.
"Satışlarda ihaleye verilen en yüksek teklifin işletme tarafından belirlenen satışa esas bedelin %75'i ve üzerinde olması halinde satış gerçekleşmekte, satışa esas bedelin %75'inin altındaki teklifler değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonucunda teklifi uygun bulunan eşyanın satışı gerçekleştirilmekte, uygun bulunmayan eşya ise yeniden satışa sunulmakta ya da diğer tasfiye yollarından birine tabi tutulmaktadır."
Bugün tasiş ilanlarına bakarken bir şey farkettim. Ekspertiz yapanlardan biri, buradan araç toplayıp satıyor. İzmir'den ekmeklik araç zor denk gelir yani.
Hadi hayırlı tıraşlar.
E-İhale - 1990 AUDI 80
E-İhale - 2000 MERCEDES VITO
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Benimde bayadır dikkat ettiğim birşey bu, örnek olarak bu galeri
İzmir BAŞKENT OTOMOTİV Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
Hilux Surf var lan. Hep istediğim araç, hilux ama suv. Fiyatı astronomik ama bi çılgınlık yapsam mı diyorum.
audi bence isim benzerliği,
yani plaka hn hkn adamın adı.
ben teklif verdim diyelim en yüksek benim teklifim mi onu bilebiliyor muyum?
ben 25 verdim mesela 26 verilince bana uyarı geliyor mu?
gelmiyorsa ben arttıramam ki nerden bilip arttırıcam?
rebelh tasiş i bilmiyorum da ihale de en düşük ya da en büyük teklifi veren kazanır. Açık arttırmada da adı üstünde en fazla arttıran kazanır.
Koltuk seviyesine kadar suya girmiş içi komple çamurluydu...
Elektronik masraf çok büyük problem nerden çıkacağı belli olmaz
Ama 45e filan alınırsa güzel
Eğer teklifiniz ihale bedelinin %75den azsa gümrük komisyonu duruma göre kabul edebiliyo