Bakırköy tasişe güzel araçlar düşmüş.
2001 MERCEDES CL500
2005 TOYOTA LEXUS GS 300
İksinide hasarsız yazmışlar.
Buna da %20 hasarlı yazmışlar ama görünürde pek bir şey yok.
![]()
Bakırköy tasişe güzel araçlar düşmüş.
2001 MERCEDES CL500
2005 TOYOTA LEXUS GS 300
İksinide hasarsız yazmışlar.
Buna da %20 hasarlı yazmışlar ama görünürde pek bir şey yok.
![]()
teminatı yatırdıktan sonra ihale zamanı salona geçiyorsun zaten isim listesi var sana numara veriyorlar ihaleyi o numarayla artırıyorsun.genelde hep galeriler ihaleye giriyor.ihaleye girmeden aracı iyice inceleye biliyorsun içini dışını motorunu vs.ihalede video kaydı yapılıyor mafya vs yok.
Hobarey, Bentley düşmüş
![]()
Arabaları nerden görüyoruz imternette listeyi buldum ama eesimleri açmıyor ??
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
ben cl fiyat mevzusunu şimdi gördüm mercedes üstüne atıp tutmam 20 senedir mercedes yetkili servisimiz var içinde doğup büyüdüm neyin ne kadar ettigini çok iyi biliyorum o kasa cl 55 zaten türkiyeye 8 civarı girdi 3 ü satılık diğer 5 tanesi koleksiyonerlerde
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
mersin sundurmaya, bitane e36 cabrio durumu güzeldi, bitane integra galiba dc2 olarak geçenlerden ama sağ kapıdan direğe girmiş, birde ford limuzin var dikkatimi çeken bunların dışında bikaç audi gelmiş bakın bence. bu işlerle uğraşanların dikkatini çekecektir.
Mersindeki B.Oto Honda 1992 Accord Otomatik midir acaba ? bakabilecek var mı arkadaşlar![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
ben araçları göremiyorum taşişe girdim de link verebilecek olan var mı
tasiş den 2 tane araba aldım yardımcı olabilecegim bişey olursa bilgilendirebilirim mesaj yoluyla ulaşırsanız konuyu fazla takip edemeyebilirim...
Mersindeki cabrio satılmış 14 bin küsüre.Ama arabanın kafadan 10.000 masrafı var dendi bana.Şanzuman yok motor şüpheli,iç trimler eksik tente sıkıntılı...
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)