User Tag List

Sayfa 42/212 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
4026 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: Tasiş güzelleri

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birde yanlış olmasın ama sanırsam 1 seneyi aşkın biniyor olman gerekiyor araca

Araç satın alındığında 3 yaşını geçmemiş ve kesin dönüş yapmadan en az 6 ay önce üzerinize alınmış olacak.

Şurayı inceleyebilirsiniz;
    Bedelsiz ithalat nedir?Kimler bedelsiz araç ithali yapabilir?Bedelsiz ithalatı yapılacak araca ilişkin şartlar nelerdir? Bedelsiz araç ithalatında vergi muafiyetinin kapsamı nedir?
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metehancihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır geri alınamıyor zaten milleti caydıranda o katılım payı adam ihaleyi kazanamazsam verdiğim para boşa gidicek diye girmiyor ihaleye biz ankarada bi ek honda için girdik 8.000 tlydi ihalesi 800 tl takılım payı ödedik ihaleyi kazanamadık 800 tl buhar oldu uçtu iyikide kazanamamışız alan galerici çok masraf yaptı
    Kardeşim atıyorsun

Burda birşeyleri bilmeden biliyormuş tarzında kesin ve net olarak nasıl yazarda insanları korkutursun ?

Herkes ihaleye katılabilir her aracın bir bedeli vardır ve hangi arac için el kaldırıcaksan o araç adına bir katılım bedeli ödersin mesela arac ihale bedelinin yüzde 10 kadar

egerki aracı satın alırsan o para orda kalır ve aracı aldıgın mebladan o parayı düşerler

şayetki aracı alamadın diyelim ihale sonunda hemen vermezler yaklaşık olarak 1 hafta sürüyor paranı geri alırsın

senden katılım ücreti almasının sebebide şudur diyelimki araç 20.000 tl

sen 2000 tl katılım ücreti yatırdın aracta ihalede sana kaldı ve sende aracı almaktan vazgectin o parayı yaktın yada olduda paranın gerisini tamamlıyamadın aracı alamadın devlet o aracın yatıp bir sonraki ihaleye cıkana kadarki çürüme riskinden olayı senin o parana el koyar yani paran ancak o şekilde yanar

ihaleye girdin satın almadın yada alamadın yatırdıgın paranı geri alırsın

diğer mevzuya geliyorum

sen hacizli bir aracı nasıl bağlatıyorsun ?

Adamın borcu sana değilse sen sadece ihbar edebilirsin aracı bağlatamazsın

ihbar ettiğin aracıda hiçbir yeddieminden çıkarıp sökemezsin

Devlet önce borcu olan adama hak tanır bir kaç ay borcunu ödeyip aracını geri alabilmesi için baktiki adam borcunu ödeyemiyor aracı satışa çıkartır

Yeddiemin garajından hiçbirşey çalamazsın o otoparkı işletenin tabiri caizse anası bellenir bir dünya cezası var bu işlerin yeddiemin otoparkı olmak kolaymı

sadece atıyorsun
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kesin donus nasil oluyor ? Amerikan pasaportum var nasil olacak?
    vatandasliktan cikican , vatandas ve greencard li lari kapsamaz bu durum , ogrenci vizesi olan kisiler , gecici calisma vizesi olan kisiler , konsolosluktan donus yazisi alip , arac ve orda yasarken aldiklari esyalarini ( tv , pc , koltuk takimi buz dolabi vsvsv ) gumruksuz sokabilirler , arac icin bi iki kalemden muhaf tutuluyorlar ama yine verilen paralar ciddi rakamlari buluyor , esya icin konteyner kiralayip ordaki evi direk buryaa tasiyabilirsin vsvs
    yani bu donus isleri seni beni kapsamaz
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Araç satın alındığında 3 yaşını geçmemiş ve kesin dönüş yapmadan en az 6 ay önce üzerinize alınmış olacak.

Şurayı inceleyebilirsiniz;
    Bedelsiz ithalat nedir?Kimler bedelsiz araç ithali yapabilir?Bedelsiz ithalatı yapılacak araca ilişkin şartlar nelerdir? Bedelsiz araç ithalatında vergi muafiyetinin kapsamı nedir?
    Doğrdur benim okumama gerek yok yurt dışında aracı olan okusun ben sadece bildiklerimi paylaştım
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    USA den kesin dönüş yaparsan şayet orada surdugun aracını buraya getirip vergisini verip tr plaka çıkartabiliyorsun bu senin yasal hakkın ama orayla kesinlikle ilişkin kalmıcak sadece turist olucaksın USA ye giderken

bunu aracını getirip bırakıp yapmana gerek yok oradan gelirken artık kesin dönüş yapıyorum diyip aracını da kargoya yükleyip getireblirsin basit bir prosedürü var gümrük vergileri ötv falan ödüyorsun

tabi bir güzelligi var USA den aracını çok uyguna almış gösterebilirsin

birde yanlış olmasın ama sanırsam 1 seneyi aşkın biniyor olman gerekiyor araca
    Anladim, bilgiler icin tesekkurler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıldır antalyadaki bütün ihalelere girdim daha bişey alamadım bir örnek vereyim ( 87 300E Mercedes 18.000TL ye satıldı ve hatta erken kapattın ihaleyi diye tartışma çıktı)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu muhabbet ne kadar doğru kime sorduysam hep aynısını söyledi çünkü.

mesela bir aracı almaya niyetlendik aldık. buraya kadar her şey normal ama duyduğum şu "sana o aracı satana kadar parçası kalmaz, bütün parçalarını söküp çıplak araç verirler sende mecbur alırsın." bu ve benzeri şeyler duydum sizin de kulağınıza gelmiştir mutlaka, bu işleri iyi bilen biri açıklayabilir mi zira ciddi meraktayım.
    99' 206 XS Black [Sold]
    06' 1.5 DCi Clio III Grey
    [Sold]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlar gümrüğe çeşitli sebeplerden düşmektedir; Haciz, Kamu, 5609 ve Gümrük.

Haciz isminden belli zaten,

Kamu da öyle; kamunun veya bir şekilde kamulaşmış olan, kamuya geçmiş olan araç ve malların satışı,

5609 ise 5609 sayılı Kaçakçılık kanununa muhalefetten devletin el koyduğu araçlar, genelde kamyon tarzı araçlar oluyor farkettiyseniz,

Gümrük ise TRde süresini geçirmiş, kaza yapmış, aracını yurtdışına çıkar(a)mayacak durumda olanların bıraktığı araçlar, gümrüklemede sıkıntı yaşayıp aracını vs gümrükten yasal süre içinde çekememiş olanlardan kalan araçlar.

Parça sökülme olayı da şansınıza.

Kanunen, satıştan 1-2 gün önce araçları inceleyebilmek için depolar, parklar açılır ve vatandaşların araçları yakından görmesine izin verilir. Bunun bir prosedürü var ama bilmiyorum, tasişin sitesinden araştırmak gerek. Ben meslek itibariyle direk girip bakmıştım, izin almak gerekebilir, yanlış yönlendirmiş olmayım.
    Bakacağınız aracın genelde kapıları kilitli oluyor ama dışarıdan istediğiniz gibi inceleyebiliyorsunuz. Baktığınız aracın kaportası düzgün olsa da şansınıza motor yemiş bir araba da olabilir, hasar yüzdesi size bu konuda bir fikir verebilir. Bu yüzde verme olayının bile bir yönetmeliği, kuralı var. Mesela yukarıda dediğim gibi kaporta düzgün fakat % 10 hasar vermişler arabaya, bakıyorsunuz motor yemiş.
    Bir tek merak ettiğim bir şey var, o da fiyatlandırmayı nasıl yaptıklarıdır. saçma sapan arabalara saçma saçma fiyat çeken gümrükler var...
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim atıyorsun

Burda birşeyleri bilmeden biliyormuş tarzında kesin ve net olarak nasıl yazarda insanları korkutursun ?

Herkes ihaleye katılabilir her aracın bir bedeli vardır ve hangi arac için el kaldırıcaksan o araç adına bir katılım bedeli ödersin mesela arac ihale bedelinin yüzde 10 kadar

egerki aracı satın alırsan o para orda kalır ve aracı aldıgın mebladan o parayı düşerler

şayetki aracı alamadın diyelim ihale sonunda hemen vermezler yaklaşık olarak 1 hafta sürüyor paranı geri alırsın

sen 2000 tl katılım ücreti yatırdın aracta ihalede sana kaldı ve sende aracı almaktan vazgectin o parayı yaktın yada olduda paranın gerisini tamamlıyamadın aracı alamadın devlet o aracın yatıp bir sonraki ihaleye cıkana kadarki çürüme riskinden olayı senin o parana el koyar yani paran ancak o şekilde yanar

diğer mevzuya geliyorum

Devlet önce borcu olan adama hak tanır bir kaç ay borcunu ödeyip aracını geri alabilmesi için baktiki adam borcunu ödeyemiyor aracı satışa çıkartır

Yeddiemin garajından hiçbirşey çalamazsın o otoparkı işletenin tabiri caizse anası bellenir bir dünya cezası var bu işlerin yeddiemin otoparkı olmak kolaymı

sadece atıyorsun
    Bilmeden biliyormuş gibi konuşmuyorum az önce babamada sordum sen verdiğin 800 lirayı geri aldın mı diye hayır almadım dedi bu bir ikinciside aracı bağlatın dediğim git otoparka ben bu aracı bağlatıcam de demiyorum ben diyorumki aracı çek bi binanın otoparkına sonra o binanın sakini gibi ara polisi burda 2 haftadır park halinde ve binadan olmayan bi araç var çalıntı olabilir gelin bakın diye ara polisi polis gelsin araçta haciz bağlanma yakalama emri falan varsa alıcak götürücek üçüncüsüde gebzeye yolun düşerse beklerim gel gezidiriyim seni otoparkta 7 8 yıldır yatan araçlardan istediğini sök götür akü vebasto klima beyni körük beyni marş motoro şarj dinamosu ihtiyacın falan varsa bana özel mesaj at ayarlıyım bak bakalım sökülüyomu sökülmüyo mu gör (söken kesinlikle ben değilim bu arada haramda gözüm olsa kendi tırımıza vebasto söktürüp takardım şu an vebastomuz yok)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O senin bahsettiğin Hırsızlık

Babanda parasını alsaymış yasal hakkı bilmediginden parayı orda bırakmış

Yani kaçtane ihaleye girdim daha paramı orda bırakmadım

araçta aldım
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

muratbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metehancihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmeden biliyormuş gibi konuşmuyorum az önce babamada sordum sen verdiğin 800 lirayı geri aldın mı diye hayır almadım dedi bu bir ikinciside aracı bağlatın dediğim git otoparka ben bu aracı bağlatıcam de demiyorum ben diyorumki aracı çek bi binanın otoparkına sonra o binanın sakini gibi ara polisi burda 2 haftadır park halinde ve binadan olmayan bi araç var çalıntı olabilir gelin bakın diye ara polisi polis gelsin araçta haciz bağlanma yakalama emri falan varsa alıcak götürücek üçüncüsüde gebzeye yolun düşerse beklerim gel gezidiriyim seni otoparkta 7 8 yıldır yatan araçlardan istediğini sök götür akü vebasto klima beyni körük beyni marş motoro şarj dinamosu ihtiyacın falan varsa bana özel mesaj at ayarlıyım bak bakalım sökülüyomu sökülmüyo mu gör (söken kesinlikle ben değilim bu arada haramda gözüm olsa kendi tırımıza vebasto söktürüp takardım şu an vebastomuz yok)
    Geçtiğimiz yıl İstanbul da bir kaç yediemine operasyon yapılmıştı, sırf sizin bahsettiğiniz bu sökme satma muhabbetlerinden dolayı. Nette, yediemin operasyonu diye aratırsanız görürsünüz. Tutuklananlar da oldu.
    Size bir tavsiye; Burası arkadaş arası değil, kamusal bir alan, söylediğiniz şeyler de kamuyu bağlar, İsterseniz bu konuda ısrarcı olmayın, kendinizin ve tanıdıklarınızın başını belaya sokmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratbalci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz yıl İstanbul da bir kaç yediemine operasyon yapılmıştı, sırf sizin bahsettiğiniz bu sökme satma muhabbetlerinden dolayı. Nette, yediemin operasyonu diye aratırsanız görürsünüz. Tutuklananlar da oldu.
    Size bir tavsiye; Burası arkadaş arası değil, kamusal bir alan, söylediğiniz şeyler de kamuyu bağlar, İsterseniz bu konuda ısrarcı olmayın, kendinizin ve tanıdıklarınızın başını belaya sokmayın.

Nedense şu gençler aklıma geldi birden

Şaşkın Türkler Vegas'ta Kendini İhbar Etti! - Dailymotion video

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratbalci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu da demek oluyoki benim söylediklerim doğru yani benim yorumuma yapılan cevapta ben biliyomuş gibi konuşuyomuşum oysaki bilmiyomuşum tezi çürüdü ben ona bakarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tezi mezi boşverde sen şu parayı geri alamıyorlar olayını açıkla o tez ne olacak?

tezekten başka bişey olmazda bana göre.

powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim atıyorsun

diğer mevzuya geliyorum

sadece atıyorsun
    ihaleden 2 ay once aldım araba aynen bu sekilde

muratbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok iyiymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra gtc

va SL350

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skyline GTS-T var şu an tasiş'te

aramaya " B.OTO 1989 Nissan SKYLINE GTS-T " yazın

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Skyline GTS-T var şu an tasiş'te

aramaya " B.OTO 1989 Nissan SKYLINE GTS-T " yazın
    Ohannes ! Durumu da iyi gözüküyor ve 6 lira

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)