User Tag List

Sayfa 77/215 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
4082 sonuçtan 1.445 ile 1.463 arası

Konu: Tasiş güzelleri

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Online ihaleye girerken once eft yapmamiz gerek dimi ?

ayrica teklif ettigimiz tutarin % 10 u yeterlimidir yoksa direk orda yazanmidir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Online tekliflerde kapalı zarf ile mi veriliyor açık artırma bölümü mevcutmu?

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdaki fiyatlar sahibindendekileri geçicek demedi demeyin

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba Satışa esas bedeline değil , en yüksek teklife satılıyor. Istisnalar Hariç tabiki

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Online ihaleye girerken once eft yapmamiz gerek dimi ?

ayrica teklif ettigimiz tutarin % 10 u yeterlimidir yoksa direk orda yazanmidir
    Verdiğiniz peyın, %10u kadar teminat tutarını olmalı. Bunu da teklif vermeden evvel eft yapmalısın.

Alıntı cenkr1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Online tekliflerde kapalı zarf ile mi veriliyor açık artırma bölümü mevcutmu?
    Teklifler kapalı teklif usulü, yani kim ne teklif vermiş bilinmiyor. Verdiğiniz teklif satışa esas bedelin %75 inin altında ise ihale size kalırsa komisyon kararı ile belki aracı alabilirsiniz, ama genelde vermiyorlar.

Bir dıer husus, verdiğiniz pey şifreli bir klasörde sistemde saklı duruyor, yani personel dahi verdiğiniz peyı göremiyor. Lakin benim tahminim, hangi araca kimin teklif verdiğini personel görebiliyor, sadece nekadar teklif verdiğiniz göremiyor, bunun açığı da şudur, vermiş olduğunuz teklifin %10u teminat tutarlarınızda kilitli vaziyette durduğu için ordan bakarak ne teklif ettiğiniz hesaplayabılırler. Ve gene varsayımsal konuşuyorum, kara para aklayan, yada onun gibi bişey yapan gene kendi adamlarına verilen teklifleri tahmini olarak bildirdikleri düşünüyorum. Bom boş bir W124 230E 19.900 e satıldı Gecende! Trıgerı köpük wolksvagen sharan 37.000e satıldı! Ya bu işin içinde bir iş var, yada bazı dangalaklar manyak tekliflerde bulunup kendilerini kazıklıyorlar!

Bu arada teklif verdiniz, misal 40.000 Tl, ve vaz gectınız, arabayı almadınız, verdiğiniz 4000 Tl tutarındaki teminat döner sermayeye aktarılıyor.
    bbm pin :2B244451

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar amerikan ve eski araçlar nasıl sahibinin işlemlerini bekliyo, hacizli araçlar mı?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar amerikan ve eski araçlar nasıl sahibinin işlemlerini bekliyo, hacizli araçlar mı?
    Yurt dışından ithal edilen araçlar. Amerikadan bir hemı cuda getirdin diyelim, araç amerika trafiğinden düşüp, senin vergi vs vs masraflarını ödeyip, incik boncuk formalıtelerını halletme asamanda araban orda 6 8 10 ay hatta 1 2 sene bile yatar. Bizim memleket böyle napalım.

milksop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atıyorum fiyat verdim 27bin tl ve ihaleyi başkası aldı kaç liraya gittiğini bildiriyorlarmı bize. işte şu nolu teklif vermiş olduğunuz ihale 30bin tl ile x kişi tarafından kazanılmıştır diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı milksop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atıyorum fiyat verdim 27bin tl ve ihaleyi başkası aldı kaç liraya gittiğini bildiriyorlarmı bize. işte şu nolu teklif vermiş olduğunuz ihale 30bin tl ile x kişi tarafından kazanılmıştır diye.
    Sonuçlandırılmış ihalelerde, kazanan teklif bedelini ve kazanan kişinin isim soy ısım baş harflerini görebiliyorsunuz.

Ancak son zamanlarda acayip yüksek fiyatlarla araçlar çıkmaya başladı. İnsanlar heves ediyor, bilgisayar başında gaza geliyor 1.000 - 1.500 kar ederim diyerek teklif veriyor. Sonra sahibinden de araç 6 ay - 9 ay satılıkta kalıyor. Aldığı fiyatı zaten görüyorsunuz, harcadığı da belli istediği fiyat git gide düşüyor. Sonunda kurtulmak için uygun verip geçiyor.

Aracı aldıktan sonraki masraflar kabaca;

1. Damga vergisi= 350 - 500 arası ( araç fiyatına göre değişir )
    2. Çekici - Nakliye = 75 - 1000 ( hangi ilden alındığına göre değişir )
    3. TSE ' den proje = 350
    4. Muayne = 200
    5. Egzoz Pulu, Çift Yaprak Emniyet, Plaka Basımı = 300

En az 1.500 TL araç üzerine eklemek gerekli, he birde araç arızalı ise - masrafı var ise durum değişmekte tabi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İhalde kazanmak için son 5 saniye çok önemli, bekleyin ve son 5 saniyede arttırım yapın, böylece tekliflerin daha önceden görülme - haber verilme gibi durumları engellemiş oluyorsunuz. En azından 3-4 arabaya teklif verdiğimde hep 100 TL ile kaybettim. Kesinlikle şans değildi. En son teklifte ise son 5 sn kala verdim ve aracı aldım

milksop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omer_yildir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçlandırılmış ihalelerde, kazanan teklif bedelini ve kazanan kişinin isim soy ısım baş harflerini görebiliyorsunuz.

Ancak son zamanlarda acayip yüksek fiyatlarla araçlar çıkmaya başladı. İnsanlar heves ediyor, bilgisayar başında gaza geliyor 1.000 - 1.500 kar ederim diyerek teklif veriyor. Sonra sahibinden de araç 6 ay - 9 ay satılıkta kalıyor. Aldığı fiyatı zaten görüyorsunuz, harcadığı da belli istediği fiyat git gide düşüyor. Sonunda kurtulmak için uygun verip geçiyor.

Aracı aldıktan sonraki masraflar kabaca;

1. Damga vergisi= 350 - 500 arası ( araç fiyatına göre değişir )
    2. Çekici - Nakliye = 75 - 1000 ( hangi ilden alındığına göre değişir )
    3. TSE ' den proje = 350
    4. Muayne = 200
    5. Egzoz Pulu, Çift Yaprak Emniyet, Plaka Basımı = 300

En az 1.500 TL araç üzerine eklemek gerekli, he birde araç arızalı ise - masrafı var ise durum değişmekte tabi.
    bilgilendirme için tşkler. peki teklif vermediğimiz aracı görebiliyormuyuz kaça gitmiş diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı milksop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgilendirme için tşkler. peki teklif vermediğimiz aracı görebiliyormuyuz kaça gitmiş diye.
    Evet görülebiliyor.

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İhalde kazanmak için son 5 saniye çok önemli, bekleyin ve son 5 saniyede arttırım yapın, böylece tekliflerin daha önceden görülme - haber verilme gibi durumları engellemiş oluyorsunuz. En azından 3-4 arabaya teklif verdiğimde hep 100 TL ile kaybettim. Kesinlikle şans değildi. En son teklifte ise son 5 sn kala verdim ve aracı aldım
    Kapalı zarf usulünde nasıl pey sürebiliyorsun yoksa kapalı zarf teklifi ile en iyi 10 kişiyimi ihaleye sokuyorlar o kişilermi belli bir şifre ile ihalede ekrandan arttırıyorlar prosedürü baştan itibaren anlatabilirmisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://uygulama.gtb.gov.tr/eihale

Buradan üye olup, sistemi görebilirsiniz. Üye olduktan sonra ihaleye girme vs gayet kolay.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim teklıflerımın üstüne pey vermeyin de bide gaza gelmeyin be ağalar, trıgerı kopuk 95 doğan slx e 9.100 lira verenler gibi olmayın yani

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    930 çok güzelmiş ya, hem sadece body değilse Turbo araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alakası yok, son 5 saniyede teklif verdiğinde ihale 15 dakika uzuyor, son saatte ilk teklif 30 dıer teklifler 15 dakika uzatıyor ihaleyi. Ben arabaya bir gün evel teklif verdim, ihale 1 bucuga kadar uzadı, ben kazandım. Ama işin içinde ya bi Çapanoğlu var, yada piyasada çok fazla dangalak var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alakası var taktik mi anlatayım ? ufak 2 teklif ver uzasın son teklifi yine sen ver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alakası var taktik mi anlatayım ? ufak 2 teklif ver uzasın son teklifi yine sen ver
    Verilen her teklifte 15 dakika uzuyor ihale, son 5 saniyede teklif verınde 5 saniye sonra ihale bitmiyor yani, 15 dakika daha bekliyorsun, demem o ki bu taktik ebay ihalelerinde çalışır, burada yemiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)