En iyi 2,0 motor opel vekstra cd bence çünkü bi akrabamda var.![]()
Motor diyince herkes tsi tfsi falan kral yapmış F20C"ler, 2JZ"ler, RB26"lar RB25"leri unutmuşsunuz.
Motor diyince sadece kolay yüklemekmi geliyor aklınıza?
Sadece ülkemizde parça sorunu var, atmosferik motor diye millet ölüyo Vallaha
Ben yüksek devir çeviren, çevirdikçede giden arabaları seviyorum.
@Sertaç Lexus ve İnfiniti![]()
Gözlerimle 500.000 km devirmiş, eşek niyetine binilmiş (fakat bakımları hiç aksatılmamış), motoru açılmamış (lpg yok tabi) Turbo Subaru Forester gördüm. Bu kmlerde TFSI/TSI görmedim. belki TFSI/TSI teknolojisi yeni olduğu içindir. İlerde görecek miyiz bakalım?
Sen kafana silah dayasalarda evo dersin ona şüphe yokama işin birazda gerçeklik kısmı var.yalan yok evo mevo görmek için sanayinin en üst sokağını geziyoruz.yolda denk gelsek imrenerek bakıyoruz orasıda ayrı bi gerçek.her ikiside güzel bence.kullanıcılar memnunsa bize ne söz düşer.ama bende tabiki tsi dan yanayım (:
Konu dışına taşmayın beyler ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Reis herkes zevk aldığı arabaları sever, benim içinde bir arabadan zevk almak için ilk kuralım, ana kuralım Japon olmasıdır.
Bir araba Japon değilde ben ondan zevk alamam açık ve net.
Bu arada millet daha aldığı arabanın özelliklerini bilmiyor, sokaktaki adama sorsan passat nasıl araba diye geçemeyeceği araba yok der. Birde pahalı araba her zaman en iyisidir mantığı var toplumumuzda, adam sadece komşuya hava atayım diye gidip içinden en ufak bir özellik olmayan jettaya 60K veriyor.
Böyle böyle derken işin bokunu çıkardılar, ben çok rastladım transporter ne gidiyo yawwww diyenlere.
Yolda yürürken 10 kişiye sorsak en az 7"si passatın 100K altındaki hiçbir arabaya geçilemeyeceğini iddia eder buda maalesef toplumumuzun en acı gerçeği.
R34 baya konuşulmuş. Fotoğraftan önce kısa bir video çekmiştim. Onu da koyayım bari güzelliğine hayran kalmamak elde değildi
Elleme Sekelesin...
Japon araçları pis kaka...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ARkadaşlar abiler 5000 kere anlattınız ama tam net bilgiye ulaşamadım bu konunun eski postlarından. Şimdi Tasişten araba nasıl alabiliriz_?
Kapalı zarf internetten mi_?
Bi akıl verebilcek olan var mı_?
Saygılar
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)