Tasiş şımardı ya, 4 camı manuel açılan 1.4 Civic. Hele bi de kapkara. Füme 1.4ler piyasanın en düşük fiyatına sahip araçlarıdır, bunlar amma abartmışlar
![]()
Tasiş şımardı ya, 4 camı manuel açılan 1.4 Civic. Hele bi de kapkara. Füme 1.4ler piyasanın en düşük fiyatına sahip araçlarıdır, bunlar amma abartmışlar
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Türkiyede bu renk ve donanımda bir Civic yok. Anadolu üretimleri ezerdik hep iES ciler arasında ama anadolularda bile en azından 4cam otomatik, abs, klima var en boşunda. Bunda hiç bi poq yok, tek güzel gördügüm şey koltuk başlıkları.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Slm aleykum Mazda rx7 meselesıne gelınce kim parayı basarsa o alır helallik çay meselesıne gelince biz Adana çocuğuyuz acı çalgam içeriz çalgamın hası Adana'da yapılır
Bu kasayı eakısen severdım 96 so vardı bende sağdan dreksiyonlu ek3 mersın gümrüğünden aldım 15 cay klima cbt şanzuman hava yastığı güzel arabaydı Ankara'ya sattım 1.4 is sedan çoluk çocuğun altında Doğanlı gıbı oldular gıcık aldım h22 a bb1 Honda prelude crx im oldu ama Honda çakal işi oldu
Kardeş trde kımsenın goremıycegı kadar jdm makına. Aldım gümrükten sırayla yazıyım 88 Honda prelude 4wd sağdan dreksıyonlu 2 mıtsubshi diamante1992 2.5 v6 4wd Honda prelude bb1 2.2 200 hp jdm sonra İstabul gümrüğümden aldığım Nissan 300 zx Twin turbo Toyota Celica st183 ,Subaru legacy bg5 twin turbo boxer Toyota coralla levin hatta bu makınays Blacktop 4age swapladım Toyota vista . Toyota Window yanı Lexus ls 300 us telı ismı Honda cıvıc 96 15 motorlu cvt şanzımanlı Subaru lagacy b4 twın turbo 280 hp Stock Nissan cedric .vq30det motorlu Toyota altezza 2zjgte sawplıyvam yanı güzel Gardaşim bu dayı boş konuşmuyor
Kardeş trde kımsenın goremıycegı kadar jdm makına. Aldım gümrükten sırayla yazıyım 88 Honda prelude 4wd sağdan dreksıyonlu 2 mıtsubshi diamante1992 2.5 v6 4wd Honda prelude bb1 2.2 200 hp jdm sonra İstabul gümrüğümden aldığım Nissan 300 zx Twin turbo Toyota Celica st183 ,Subaru legacy bg5 twin turbo boxer Toyota coralla levin hatta bu makınays Blacktop 4age swapladım Toyota vista . Toyota Window yanı Lexus ls 300 us telı ismı Honda cıvıc 96 15 motorlu cvt şanzımanlı Subaru lagacy b4 twın turbo 280 hp Stock Nissan cedric .vq30det motorlu Toyota altezza 2zjgte sawplıyvam yanı güzel Gardaşim bu dayı boş konuşmuyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)