başkan gel gençlik caddesinde ortak koko cu açalımsabaha kadar yer dururuz
![]()
adam batsın değilmi ahmet :P
7000 liranı borsa 22.000 seviyerde GARAN (Garanti Bankası) 1,69 dan almış olsaydın ve bugün satsaydın 35.620 TL olucaktı mesela
SAdece 18 ayda bu kadar kazanç ben o trenden 7 liradan inmiştim mesela bugün 8,60 lirada....
Borsa,altın bu saatten sonra yalan....
Kısa vadede Dolar cazip konumda iş kuramıyorsan 1.45 den dolar alınabilir bu seviyelere düştüğünde....
İş güç kurmak istiyorsanda İddaa bayisi için kastır derim kredi çekmeye çalış onun dışında yapacağın iş yok gibi bir şey
İş var ama riskleri yüksek batma noktasında...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yaw gerçi artık her sokakta bir kaç tane var ama damacana su işide iyi
misal eve suyu 6-8 lira aralığında alıyoruz aynı suyu şirkete 2 liradan alıyorum 1,75 bile teklif eden var vede vadeli alıyorum ve bu adamda kazanıyor yani güzel iş![]()
900krş 19 lt damacana su toptan bayıden kendın alırsan markası aklımda değil şu an
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
günde 100 tane su satarsa hemen yapsın bence![]()
Dr.ECU
en az paraya en çok kazananlar e-5 de su satanlar
13 krş alıp 1 liraya iteleme günde 100 tane rahat satıyorlardır bu trafikte...![]()
Dr.ECU
http://www.supertamirci.com/
Bu zamanda en iyilerinden bence hertürlü dekorasyon![]()
iki araçlık bir yer olsa bile, çevresinde alternatifin olmayacağı bir semtte, kaliteli hizmet vereceğin bir oto yıkama... bence her zaman kazandırır...
pazar için ankarada 2 yer var,
sıhhıye ve ayrancı
birde nişantaşı pazarları diyecegim ama gücünüz yetmez onlara.
çikolata işi zor iş
sokakta köşede surda burda koko mısır istemiyorsunuz
o zaman mademki ankaradasınız ankarada 2. el her türlü arac satılır bilirsin,
istanbulda taşradan surda burdan 2. el her türlü arac düşür netten bakıp
güzel bi kuaför sonra doğruuu pazara cek 1 lira koy üstüne gitsin
cünkü ankaraya her yerden arac almak için geliyor ve galericilerden almıyorlar pazarın en uc kısmına cek galericilere uzak ol
2. kısımda eğer oturdugunuz mahallede eş dost arkadaş varsa ben size oto aksesuar için toptancı adresi veriyim film cekmek sticker satmak cart curt güzel para ve sermaye al
yaptıkca bittikce al biraz elektrikten anla xenon park sensörü tak tatlı parası var
Ankarada bildiğim kadarıyla focus hastalığı var.Taksi olarak felan çok var.İstanbuldan sağdan solda ucuz fiyata focus alınır.Güzel bir temizlikle üstüne 1-2 kağıt çekilir satılır?
güzel fikirler ;
bi öneride benden
en iyi bildiğiniz alkol markası tarafından ,
iş yeriniz tutuluyor veya sizin seçtiğiniz bi yer..dükkan baştan aşağı yenileniyor sıfırlanıyor raflarınız konuyor dolaplarınız geliyor 6 ay kira vermiyorsunuz belli bir miktar mal yardımı
bunların hepsi bedelsiz
yapacağınız şey sadece "0" km bir dükkanın raflarını bütçeniz dahilinde doldurmak
o kadar..
valla bana kalsa sezonluk ıs en guzelı mesela yagmur yagdıgında semsıye kısın eldıven bere yazın tshırt vs gıbı yanı yazın su satıosan kısın cay satıcaksın bole seyler bana dah amantıklı gelıyor kı sen bnden daha cok tıcaret yapan bı adamsın sana saglam bı fıkır lazım .
Ooo hemde nasıl 2-3 sene önceki fiyatlar vardı bayramdan önce pazarda
Valla özellikle fotoğrafsız ilanlardan alıp satılabilirÖzellikle uno,şahin vs çabuk satılıyor.
1 tane Uno bulmuştum 5.5 a bıraktı.Pazara gittim aynısı 7,250TL
En kötü 1.000TL karla satılabilirdi cesaret edemedim.Masrafı vardı.
Kokoreçte kolay değil geyiğine yazılmış olabilir ama 50TL ye alınan şiş 90-100 e satılıyor ama heryerde bitmez şiş![]()
Benim açımdan sıkıntı yokta sıkıntı markanın reklam yapmasının yasak olmasından dolayıdır ki bu nedenden dolayı bu olayı fazla duyan bilen eden yok bi nedenide bu projenin hayata yeni geçmesi yeni başlamasıdır..
markanın (Efes Pilsen) reklama ihtiyacı olmasada bu projenin reklama ihtyiacı var ama yasak sebebi ile yapılamıyor
zarar etme şansı tek kelimeyle sıfır projeden sonra 5-6 adet daha açanlar mevcut..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)