kendin bir markanın distribütörlüğünü almayı düşünmüyormusun?
Printable View
kendin bir markanın distribütörlüğünü almayı düşünmüyormusun?
Mango he&she ;)
aslında olabilme imkanı olsa yada nasıl oluyor bilmiyourm ama para kazanmak tek amaç sa şu dünyada açıcan bir LCWaikiki para koycak yer arıycan yan hangi avm olursa olsun bukadar kalabalık bir müşteri kitlesine sahip bir yer görmedim ben arkadaş. hergünmü kalabalık olur oluyor kozyatağı carrefour -palladium -optimum historya forumistanbul bunlara çok giderim hepte kalabalıklar.. keşke olabilse..
Mango yada Stradivarius diyorum...Nezaman kız arkadasımla girsem yada önünden geçsem zibil gibi insan kaynıyor..
elektronik olsa?
yeni açılacak AVM de mağaza açmak dışarıda açmaktan daha riskli ve maaliyetli daha fazla anaparaya bakıyor.Biz istanbul forum için bi optik mağazası atılımında bulunduk arada hatırlı insanlar vardı sahip çıktılar bi güzel akıl verdiler en can alıcısı şu idi; burdaki mağazaların herbiri grup firmalarının mağazaları yani havuz sistemi ile işleyen bi topluluk burdaki mağazası 10 tl zarar vermiş ama diğer bi yerdeki mağazası 40 tl kar etmiş ortalama 30 tl kazanmış, karından zarar etmiş sayılır ama zincirine bi halka daha eklemiş olur ona dayanacak gücü var buraya açacağın mağazanın kendini döndürmesi en az 2 sene o vakte kadar hep senden yiyecek vs. vs....
mango kadınların tek adresi
AVM lerde 4 tane mağazası olan biri olarak size yardımcı olabilirim belki
Avm kiralama şartları nelerdir m2 si nekadar kaç m2 kare yer düşünüyorsun
kendini kanıtlamış markaların zaten disbiritorluk gibi birşeyi olmaz turkiyeye girmemiş marka bulman lazım oda bayağı uzun iş
franchise en mantıklısı lacoste gibi markalar her avm de zor tutunur çünkü odeme koşulları konusunda mesela hiç esnek değildir tek çekim veya nakit kabul ederler
bazı semt ve kitleye hitab etmez o yüzden
zara pull and bear, bershka gibi markalar kesinlikle oncelikli olabilir eğer giren yoksa ;)
kuzenim yüzünden az çok bilgim var bu sektörde, ilk başlarda diesel, energie & carnaval tarzı çok tuttu, diesel'in burada üretilmeye başlamasıyla (malı kötülemiyorum, model ve kesimler) bitişininde başlaması bir oldu, bershka veya pull&bear gibi çok iyi tasarımlar (uygun fiyata) bu mağazaları bitirdi, bershka ve pull&bear zara grubunun ve franchising veriyorlar mı yoksa kendileri mi giriyor avm'lere o konuda bilgim yok, eğer böyle bir imkan varsa kesinlikle bershka derim, hafta sonları ne zaman gitsem kasada hep sıra oluyor, kadınlar bu işe ciddi paralar harcıyorlar, alışveriş denildiğinde akla ilk gelen kadınlar, sonrasında bebek sektörü ;) diesel, tommy kategorisine hiç girme derim.
Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho bu markaların hepsi inditekse bağlı arkadaşlar ve kesinlikle bayiilik vermiyolar bunun dışında LCW, Mango kesinlikle bayilik vermiyolar
Benimki ayakkabı üzerine
avmlerde ilk yatırım maliyeti baya fazladır sana dört kuru duvar verirller komple sen yaparsın herşeyiyle en son 15 gün önce bursa anatoliumda mağaza açtım kendi imkan ve çabalarımla dekor komple 100 bi dolara mal oldu, yinede ben girecem dersen bence gıda sektörünü düşün bayilik veren firma çok fazla var. tekstil yada ayakkabı gibi sektörlerde tecrüben yoksa hiç bulşama derim
örn polo garage yatırım maliyeti olarak 200 bin istiyo ama sana anahtar teslimi mağaza veriyor gıda sektörü de gerçekten kazançli ama bilmediğim bir sektöre girmek istemem açıkcası yıllardır tekstil üzerine mağazacılık yaptığımız için bildiğim işi yapmak istiyorum