valla herkeze hıtap eden fıyatlarıda cok uygun olan erkek -kadı-bebeklere hıtap eden C&A derım
Printable View
valla herkeze hıtap eden fıyatlarıda cok uygun olan erkek -kadı-bebeklere hıtap eden C&A derım
tommy olabilir tommy artık burç tekstilde (unitim ) değil büyük bir değişim çabası içinde. Artık global yönetim var ve güzel projeler yapıyoruz.(tommy yönetimi tamamen devraldı) 1-2 yıla biraz daha düzelir.
Kalite olsun istiyorsan - FRED PERRY veya Marks&Spencer
Para kazanmak istiyorsan - LCW (edit yeni okudum bayilik vermiyormuş)
=)
abercrombie nasıl olur acaba ?
kesınlıkle kotonu dusun derım bayan gıyımde su anda onde olan bır marka
Şahsi fikrim bayilik veriyorlarsa eğer;
1- United Colors of Benetton
2- Prada
3- Tiffany
4- Versace
5- Calvin Klein
mango olabılır kadınlar saldııryor cunkı :)
yada takı olabılır onada kadınlar saldırıyor
zara? .
'' pull and bear '' güzel iş yapar bence.
şuan avmde bulunan markalar bunlar arkadaşlar
YKM, Migros, Electro World, LCW, C&A, Beymen Business, Altınyıldız Classics, Zara, Bershka, Pull and Bear, Oysho, Stradivarius, De Facto, Teknosa, Boyner Sport, Starpark, Vestel, Genpa, Derimod, Kiğılı, Sarar, Hotiç, Flo, Atasay, Pieces, Koton, Mango, Desa, Ramsey, Damat, Pierre Cardin, Us Polo, Roman, Fabrika, Network, Divarese, Adil Işık, Codentry, Batik, Vera Moda, Sephora, İpekyol, Twist, Toyzz Shop, Benetton, Name It, Accesories, Esse, KRC, Özdilek, Gratis, Collezione, Levi’s, Mavi, Jack&Jones, Only, Adidas, Reebok, Loft, D&R, Burger King, Sbarro, Arbys, Popeyes, Çiçek Izgara, Çıtır Usta, Özsüt, Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, Atom Tost, Anadoludan, Baydöner.
Mümkünse Mudoyu da düşünün:)
C&A tarzı birşey açsanız ?
Pull&Bear olabilir, AVM nerde açılacak göremedim yazıldıysa kusura bakmayın ama gelecek müşteri kitlesi yüksekse GANT olabilir, Armani olabilir..
gs store fenerium bjk gibi mağazalarda olabilir bence
bi cimbomlu olarak GS store düşünmedim değil ama bu tarz mağazalar belirli zamanlar dışında satış rakamları olarak çok büyük iş yapmazlar diye düşünüyorum?