New Balance...
Printable View
New Balance...
Seven Hıll, Defacto, Tiffany, Kığılı franchise veriyorlarmı bilmiyorum ama orta sınıf ve sirkülasyonu hızlı olan markalar, lokasyon ve hedef tabaka için herhangi bir fikrim yok ama genel olarak söyliyeyim bayan işinden anlıyorsan en iyisi abiye tarzı kendine özgü bi mağazanında çok kazandırdığını biliyorum...
TR de varmi bilmiyorum ama yoksa ilki yapmak guzeldir....Amerika'da bir marka var begendigim..Kenneth cole...Yine Amerika;da ucuz yollu TR'de ki hala varsa collezione gibi bir marka var IZOD diye o olabilir..***** TRde Amerikan hayranligi had safhada.
Amerikan eagle, old navy, American rag, Aeropostale vs collezione tarzi markalar genelde genclere hitap eden...Bunun yaninda kaliteli olarak Hollister, Abercrombie ve urun cesitliliginden dolayi Tommy hilfiger olabilir.
Accessories vs, marka bir bijuteri mağazası da açabilirsin bence, tabi eğer yok ise, bayanların en uğrak yeri olacaktır, kar marjı da çok yüksek
kenneth cole'un istanbulda iki mağazası var akmerkez ve city's de ki saten hedef kitleside o bölgede bence beylikdüzü bölgesine ağır gelir gibi
kesinlikle ve kesinlikle bu markalarda sorun olmaz.ama açacağın yer hakkında bir bilgim yok.ben herzaman LCW,RODİ,COLLEZİONE,COLİNS Gibi markalara lanet etmişimdir.pazar yeri gibi resmen :D.ama ben olsam
*1*-Abercrombie :D
1-Zara...
2-Bershka...
3-Mavi Jeans...
4-Polo Garage...
Bu markalar içinde Polo derim ben
jack jones da olabılır aslında .
Bayanlara hitap eden mağaza açmak daha mantıklı.
Marka olarakta;
Adilışık ya da koton olabilir. Bu mağazalar hiç boş kalmaz.
Mavi,Koton falan orta çapta firmalar oralarda falan epey müşteri bulabilirsin.ama en mantıklısı pull&bear,bershka.elektronik falan aslında olur ama avmde cok tutmaz en iyisi burger king falan hem onlardan şube açmanda kolay :) temiz para :D
s oliver acın
ne zaman çarşıdan geçsem defacto ve collezzione ' un içi zibil gibi insan kaynıyor.. ticari anlamda bilemem ama dışardan gördüğüm kadarıyla söyleyebilirim ..
Quicksilver - Billabong - VaNs
GAP ozellıkler su aralar kotlarının kesımıne hayranım.mesela kısın kapsonluları yaz kıs ceplı kargo pantolonları vs vs vs...