oxxo peki?
Printable View
oxxo peki?
C&A diyorum ben hala :)
ABERCROMBİE FİTCH derim ben...adanadakı subesındeydım cok ıddalı ve kalıtelı marka alabılrsen al derım kardesım suan adanadakı kapanalı 1 sene olucak hala nereye tasındı dıye soranlar var bıraktıgı ızı sen dusun...
birde türkiyeye yeni giriş yapmayı planlayan hnm var zara ve mangonun rakibi
zamanında adil ışıkta çalışmışlığım var güzel paralar kazanıyolar gerçekten ama onlarda bayilik vermiyo diye biliyorum ve avm de yerini almışlar
klasik giyim hiç düşünmedim yani spor giyim üzerine çalıştım hep klasik zorlar beni
aynen bu söylediğiniz markalar fiyat olarak uygun olduğu için potansiyeli olan markalar ve çoğu türkiye üretimi olan markalar o yüzden büyük tekstil firmaları bu markaları elinde bulunduruyo yani hem üretici hem satıcı kazandıkları parayı siz hesap edin
aynen öle zaranın tek rakibi H&M şuan açık satış yapan mağazaları yok türkiyede ama tadilati devam eden yerleri var yakında faaliyete geçicek hemde türkiye piyasasına deli gibi girecekler ve büyük ihtimalle zara'yı yerle bir edicek tabii ki böyle büyük bir markayı almak her babayiğitin harci değil :)
ahmet abim ürünleri zaten markalar koyuyor bazı firmalar örneğin tiffany gibi sana ürünleri gönderirken sana satışını yapmıyor irsaliyeli olarak gönderiyor ay sonunda sen ne kadar adet sattıysan ona göre sana fatura kesiyor bazı firmalarda örneğin nike gibi sana 100 bin tl lik mal veriyor bu parayı 3 ay sonra senden alıyor
Fred Perry diyorum.
300 TL gibi bir rakama fanila tarzı t-shirt satıyolar :D :D
Bu arada Outlette Fred Perry gömlekler 100 TL civarı...
konuyu başından okumadım hangi markalar yazıldı bilmiyorum ama, KOTON u tavsiye edebilirim, biz KOTON mağzalarının yaklaşık 5 senedir krom ürün teşhir standlarını kuruyoruz, bugune kadar 200 tane mağzasını yapmışızdır yurtdışında sayısını benim unuttugum kadar mağazasını açtık, çok tutan ileriye dönuk buyuk yatırımları olan bir marka,
tabi bayilerine yansıyan kar marjları ne kadardır bilmiyorum, aklında bulunsun bi araştır derim
form mevcut sitede veriyor demekki:
http://www.koton.com.tr/TR/form/franchise_basvuru.html
not:Alıntı:
şuan web sitesinde pek güzel bi şarkı barındıran giyim markası.
http://www.koton.com.tr/2010/index.html
acaba şarkının adı ne diye düşünmeye başladım şimdiden..
editasyon: şarkının adı: miley cyrus - the time of our lives
sana 3 vakte kadar polo garage veya koton gorunuyor...Allah utandırmasın
evet koton bayilik veriyor yeri almışlar bile adamlar daha avm'nin harfiyatı yapılırken anlaşıyolar abi nasıl haberleri oluyosa biz tabi daha çömeziz bu işlerde o yüzden biraz geç kaldık o yüzden seçeneklerin çoğu elden gitti bizde şimdi olmayanların peşine düştük :)