1. 2. sınıf taklit ürün satışıda yapabilirsin. ama tabi bu olay avm deki diğer firmaları üzermi bilmem :D
Printable View
1. 2. sınıf taklit ürün satışıda yapabilirsin. ama tabi bu olay avm deki diğer firmaları üzermi bilmem :D
Polo Garage en mantıklısı gibi duruyor :)
doğru sezon açılırken, yeni transferler, kazanılan büyük maçlar,özel günler için üretilen ürünler vs.. vs..
ama yinede ülkemizde büyük çoğunluk gs taraftarı bende dahil bence mantıklı olur avm nin bulunduğu yeride araştırmak lazım taraftar yoğunluğu ne durumda ilgi alaka ne durumda sonuçta diğer markalar gibi ilgi topluyor bu store lar hiç belli olmaz :) benim çevremde çok arkadaşım var evinde milyarlar ödenmiş ürünler duruyor kullanılıyor ülkemizde iyi tutulur bu tür yatırımlar..
Zara veya mango düşünürdüm.Genelde alışveriş sözcüğü kadınlarla özleşmiştir.Kadınların saldırdığı mağazalar :)
gap - gant - american eagle - mavi gençlerin tercih edeceği markalar yada yiyecek içeçek üstüne bir marka tercih ederdim..
bashi geçen markaların, bu tarz bir şubesini açmanın maliyeti nedir ?
Burger king olabilir mi ?
büyük markalarda m2 başına maliyet alıyolar genelde m2 başına 100 200 dolar arası bu fiyata sana anahtar teslimi mağaza teslim ediyolar yani 200 bin dolar gibi bi rakama mağazan hazır oluyor bunun yanında birde bankadan teminat mektubu istiyolar 60 bin 100 bin arası
daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama AVVA var yerli marka
ürünleri çok hoş hem anlaşması kolay olur hem satışı
alışeriş merkezinin sözleşmeleri ağırdır yanlız bilgin olsun.. dukkanı kapatmak istediğin zaman direk kapatamıyosun devredemezsen eğer.. çıksan bile sözleşmedekı çıkman için izin verilen süreye kadar kira ödüyosun avm ye.. daha bunun gibi birçok şey var.
ne çok marka varmış ne duydum ne gördüm ben bunları :D
öncelikle umarım herşey istediğin gibi olur çünkü içinde bulunduğumuz sektör tabiri yerindeyse mağazacılık :D avm lerin çoğalması ve çok fazla yabancı firmanın çokluğu yüzünden baya bi sarsıldı açıkcası yani şu dönemde tabi tercih edilen avmnin çok büyük payı var ya 6 ayda patlıyosun yada 6 ay sonunda 2. mağazanı açıyosun neyse. sölediğin bölge için en uygun firma şuan kesinlikle polo. bundan 2 3 yıl öncesi desen kesinlikle diesel derdim ki zaten o dönemde bayilik vermiyolardı bir çok arkadaş bir çok firmadan bahsetmiş ama bahsettiğin avm için bence çok uçuk firmalar bence biraz daha sürümden kazanabileceğin bi firmayla başlaman çok daha mantıklı olur mesela bunlar arasında sana tiffany mantıklı gelmiş ki bencede oluru olan bi firma tabi bayilik şartları falanı fişmanı nedir hiçbir bilgim yok ayrıca bir arkadaşımızda jack and jones demiş bence bi araştır bu firmayı fiyat ve ürün açısından gayet olumlu bir firma en azından genç kesimin hayır diyemiyiceği bir firma neyse benim düşüncelerim bu başındada dediğim gibi umarım herşey istediğin gibi olur...
adilısık mağazası aç kız arkadaşımla gitmiştim.millet sanki bedavaya veriyolarmışcasına saldırıyo kasanın önünde kuyruk herkesin elinde 6-7 parça mal uzaktan gören bedava veriyolar sanır.kızların büyük ilgisi var adilısığa ;)
Hatemo & veya pierre cardin olabilir
colins, collezione ve ltb çok tercih ediliyor onlarıda düşünebilirisiniz
zara olmaz mı ki
zara bayilik vermıyormus firma olarak avm ye acıyorlarmıs magazayı
kesinlikle çok uçuk markalara yönelmeyin,(etiler,bebek,taksim tarafında açacaksanız değişir) lcw,collezione gibi yerlerin sürümden kazandığı para dieseli ikiye katlıyor...