pes'te master lig yaparken pc'de S.beyli çıtırdan sallandı ama sorun yok maçı aldım.![]()
pes'te master lig yaparken pc'de S.beyli çıtırdan sallandı ama sorun yok maçı aldım.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Gece 5.8 6.3 arasında deprem olacak diye söylentiler yayılmıs, Ahmet Mete Isıkara falan diyormus güya.
Serefsizler isleri gücleri galeyana getirmek.
Seneler önce parkta yatmıstık, böyle bikac mal yüzünden böceklerle uyumustuk![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
allah korusu deprem olursa bina hıc sağlam değil gibi geliyor bana. sağda aynı hızada bina var yaslarız artık![]()
inş yarına son mesajı buydu fln diye bi durum olmaz![]()
Elifnaz Koraş Marmara Denizinde olan 4.4 Şiddetindeki deprem Tüm İstanbul'u 6 saniye boyunca salladı.Ahmet Mete Işıkara'nın yaptığı açıklamaya göre aynı deprem tahmini 5.8 - 6.3 arasında gece saatlerinde tekrarlanacaktır.Tüm halkımızın dikkatli olması rica olunur...
ben bu gece arabada uyurum arkadaş
Serhat Yaman Türk Kızılayı Genel Başkan Başdanımanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara:
"Depremi Çengelköy'deki evimde hissettim. Öncü deprem kavramı çok doğru bir kavram değil. Çünkü böyle olduğu zaman depremin de saatini bilmek ve bildirmek zorundasınız. Korkulacak bir durum yok.
![]()
meetin mi olsa ne yapsak dışarda olsak evde o korkuyu yaşamayalım Allah korusun..
Vorsprung Durch Technik
Geçmiş olsun...Bursa'da bizde hissetmedik.
Bence korkulcak endişe edilcek bisey yok.Yaklasık 2 ay önce Bursa'dada bu derece bir deprem olmustu,buraya konuyu ben acmıstım falan..Duvarlar tavan catırdadı resmen dolap üzerime düşcek sandım o dereceydi ama ne akşamında nede ertesi gün hiçbirsey olmadı...
Zamanında 5-6 şiddetinde bir deprem olmustu adam o panikle korkuyla evdekileri düşünemeyip arkasına bile bakmadan 1.katın camından atlıyor kolunu bacagını kırıyor ama evdekiler sapasaglam cıkıyor...
Kader alınyazısı yani bu...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)