Celica'ya vereceğin paranın 3/2 sine Integrayı Turbolarsın :icon_tup:
Ben kaçtım, iyi geceler... Nasıl kafan bulandı mı :D:D:D
Printable View
Celica'ya vereceğin paranın 3/2 sine Integrayı Turbolarsın :icon_tup:
Ben kaçtım, iyi geceler... Nasıl kafan bulandı mı :D:D:D
kullandım tabii 91 de bende e21 323 bmw var arkadaşta bundan aldı. istanbulda oturuyorum o zaman ankara yolunda adam bana 200-300 metre veriyordu sonra dalga geçer gibi gelip geçiyordu. o günden beri sevmem bu integraları :)
Hocam bulandırma kafamı. Bu gün aracı kullanınca içim ısındı şu havayı kaybetmeden alıyım şunu gitsin. Sonra projemi yapılacak ne yapılacaksa oturur bakarız.
al beyenmezsen bana satarsın :D
ben olsam alırıdm bu celicayı bu temizlikte böyle özel bir toyota bulamazsın... bırak uçup kaçmasın araç.. böyle bir araca ship olmak yeterli olur.... bu aracın avrupada muadili çok olduğundan parçasını alamnayda getirmen kolaydır... onun dışında bende 5 6 yıldır teg sahibi olarak tegin yeri ayrı tabiki :) ama Gen 5 celica olsa bide 3sgte li tadından yenmez diyorum :)
tamam anlaştık. beni tanıyanlar bilir ben arabayı hayatta üzmem. Vti' ı olupta ayda bir vtec açan ender heriflerden biriyim. vtec örümcek bağladı diye bana kızanlar daha buraya yazmadılar. Araba gerçekten çok orjinal hiç değilse bu kupon alet forumda kalsın. Bunun neresine simit tüp bağlarız zihniyetine giderse üzülürüm. korumamıza almış oluruz:icon_tup:
Avatarı bile değiştirtim... Acaip havaya girdim
aldın galiba aracı hayırlısı olsun
Alacağın araç gerçekten düzgün bir araç,sakın 110hp olmasına aldanma o motor ile 1.4 değil 1.6'lar ile bile oynarsın..Herşeyden öte bozulacak pek bir parçası yok o motorun tek sıkıntısı distribütör içindeki bobinlerde zamanla sorun olur onuda zaten sanayi ortamında herkese yaptırabilirsin..Kasa olarak integranın DC2 kasasını andırıyor o hoşuma gidiyor..:D
Ben olsam alırdım pazarlığını yap ve düşün derim bence bu aracı:icon_tup:
Bana kalırsa doğru seçim, parça yönünden hiç kafanı yorma, kaldıki Arıza çıkarması çok zor motorlar bunlar, Toyota'nın 1 milyon km garantiyle ürettiği araçlar bunlar, Aracın bütün parçalarının kodlarını sana bulabilirim, Zaten servise parça kodunu götürdüğünde hemen siparişi veriyorlar, siparişler Belçikadan geliyor, 15 gün içinde eline ulaşır, Çok çok belçikada olmazsa, japonyadan isterler oda 1 ay yada 45 günü bulur
resimlerdeki gibi modlıcam diyorsan güzel bir proje cıkar ortaya her araca baktıgında zevkten dörk köşe olabilirsin belki sende satmakta zorlanabilirsin ama hayalini gerçekleştirmiş olur ve fazla bulunmayan bir araca sahip olmuş olursun bence alınırr...
Arkadaşlar %80 bu araç bizim olucak. mekanikten ve parçadan artık korkmuyorum. Ama kaporta,far,stop aman diyim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah. Bundan böyle kavşağa girmeden 3 kere daha sağa sola bakmak lazım. Zaten bunu günlük gidip gelmeyede vuramıcam herhalde. İş yerim kızılayda ve ***** park sorunu korkunç. Bana lazım olan kızılaya terk edebileceğim 2. bir araçtı. İhtiyaç dışına çıkıyorum ama şu araçla gezerken vitrinlerin camından aracı izlemenin veriği tat yeter beee :) bunuda garaja yatırır hafta sonları keyif için binerim artık. Yani gel gelelim yine otobüs dolmuşa devam. Nasıl bir adamız yaa 2 tane araba olucak gene yayayız. Ben her zaman diyorum benim arabalarımı ben kullanmıyorum onlar beni kullanıyor.
Kaporta parçasıda cıkma şekilde bulunur cok dert olmaz.
bence fiyatı belki yüksek tutar ama kesinlikle kasko yap aracı :D en azından bi terslik olursa baya yardımcı olur :)
bi eski kasası bnde vardı koyu yeşil bbs jantlıydı tek sorun kaporta yedek parcasıdır bence,
bende olan 2.0 gt olandı makbul olanları tabiki turbo ve 4x4 olanları
bu arabanın kasası daha guzel ama perf olarak cok yuksek bişeyler bekleme
son olarak arabada muazzam bir spor sürüş keyfi ve tepkisi var
editt..fiyatı cokmus yaw sonucta 1.6 ben 13e dsatmıstım buda olsun 15 ,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4ws-gt-r/detay
bu aracı alın toplayın daha iyi