2.0 gt vardı diyorum tvis bende, yurumuyodu perf olarak bişe bekleme
Printable View
2.0 gt vardı diyorum tvis bende, yurumuyodu perf olarak bişe bekleme
Bu fiyata ne arabalar alınır offf...
ya bi kere calibra turbo alırım 4x4 6 ileri vites, üzerinede 400 hp yaparım hala para kalır.
Bu araç sağdan direksiyon dostum vede otomatik vites
Direksiyonu sola almak için toplamak ise biraz zor ve müthiş rakamlar tutacaktır ;)
Dostum hoşuna gittiyse al racı neticede ralli yapacak halin yok ;)
Burada herkes sana yardımcı olacaktır kafan karışmasın bence niyetine girdiysen gözünü kapat ve al bir bebeğin daha olacak işte :D
bu araçlar zevk için alınıp yapılır. para söz konusuysa, celica'ya girmek zaten gereksiz. bu aracı biliyorum,arkadaşımın aracı. gümrük çıkışlı. kazası yok. sadece boyanacak.direksiyonda zevk meselesi biz kullanıoruz sorun yok. çok performans bekleniyorsa zaten celicaya bakmanın anlamı yok
sağdan sola almak heleki celica için normalde çakmagını bile bulamazsın yahu ,,
hee ama ben sagdan binicem zaten yuksek lisansımıda ingilterede yabcaktım antrenman olsun diyosan tamam
Bu arada parçaları bulunur çok sorun diil fiyatlarda öle astronomik olmaz ama yinede masraf ve uğraş.
Direksiyon zevk meselesi demişsiniz ama alacak arkadaş solda kullanmak isterse ne maliyet yapması gerekir bence maliyet çok olacaktır ben şahsım adına soldan direksiyonlu araç tercih ederim tabiki ingiltere veya japonyada yaşamıyorsam ;)
Bu aracın service / repair manual ini internet ortamından pdf formatında bulamadım. Bu işten anlayan varmı bana yardımcı olucak
hayırlı olsun moruk... benim konuya da beklerim :D :D
4WS GT-R neden alınmasınki :) asıl alınırsa bencede o alınır... tam bir jdm... Sola almakta öyle zor değil emin olun sadece mekanik 4ws için baya bir söküp takıştırmak lazım uydurmasyonunu yapmak lazım... onun dışında göğüslük ve komple iç mekanını almanyadan sana getireyim hemde GT4 ün... 1500 euroya göğüslük tesisat kalurufer klima tesisatı... alt direksiyon kutusunu... 2000 euro daha ver 3s için S53 veya E50F şanzımanı getireyim sana :) (marşıyla volanı ve şanzıman kol ve tel tertibatı ile ) 20 gündede elinde olur... tabi para harcıyacaksan hertürlü parçası bulunur ve gelir... ama tercih mesela ben binsem GT-R'a sağdan devam ederim... bendede zamnında ST162 vardı 3s gen 1 motorlu onu gayet sağdan kullandık 1 ay sonra sattık ... zor olan birşey yok...
bu araba ıncır agacı dıker adama yaw :D
Ben olsam Calibra Turbo alırdım bu rakamlara,hem 4x4 hem turbo hem yüklenir..
Bahsettiğiniz rakamlarla gelecek güçler ve işçilik masrafları ile bu kişi belki bu araçtan soğuyacak. 1 ay sağdan binerek satmanız durumunda, aracın sağdan olması size sadece eğlenceli gelmiştir, ama farklı sıkıntılarını yaşamanız için yeterli süre değildir..
Ama Celicayı isteyen arkadaş farkettiyseniz yatırım yapıyor. Yani ''hafta sonu binerim'' diyor. neden uğraşsın ki onu getirt bunu sök, şunu tak, oldu olmadı stresleri, gelen parçaların temiz olup, olmayacağının riski, aracın boyanmasında çıkacak masraflardır odur, budur? yani astarı yüzünü geçer, alıcının almak istediği araca yaptığı yorumlara bakarsanız..
Sizin tavsiye ettiğiniz aracı yapacak kişi, daha farklı bir kişi bence..
Celica 1.6 sını epey bi kullandım, çok rahat ve şehir içi kullanım için ideal bir araç,
ben de olsam calibra turbo alırım.. adam gibi olanının hem ne kadar güzel hem ne kadar eğlenceli olduğunu çok iyi biliyorum ama bulmak mesele.. örnek pilot nickli üyenin aracı..
http://www.facebook.com/pages/ALPERA...11660728866482