User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
197 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Bu nasıl bir insanlık, nasıl bir şerefsizliktir!!!!

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gün geçtikçe ırkımdan daha fazla nefret ediyorum.

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cezası varmı bu işin?
    valla içeri alırlarsa en babasından temiz bir gerdek gecesi varda, içeri alınması için facebook imza degil gerçek imza toplamak lazım

sonrasını içerdeki kader kurbanları insanlara kalmış

not: lütfen heryere t.c. kimlik numaranızı vermeyiniz.
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karısını kızını .... daha yeni izledim videoyu o.nun evlatları

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *** korkusundan çıktığı deliğe girmiştir bile ömrü billah dışarıya adım atmaz bu or çocuğu evine molotof atmak lazım bunu yansın gebersin amk

Dynatech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklımdan çıkmıyor görüntü hala ya sabahtan beri aklımda, o hayvanın kanı aktı gitti ya orda öle, allah bu şerefsizi daha beteriyle cezalandırsın inşallah...

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin ceza anlayışın oldukça farklıymış kör testere ile boğazı kesilmesine destek oluyorsun ki burda hasta ruhlu olsada bir insandan bahsediyoruz üstelik önceki mesajlarında da ceza anlayışın bunu gösteriyor;

Alıntı G R Unique Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence her türlü işkenceyi de hakediyolar!
    testere olayına katılıyorum çok da iyi olur!
    [QUOTE=G R Unique;1754095]
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam o zaman saha sizde buyrun.

adama ceza verilmiyo baksana! ben ceza çekmesinden yanayım! adam pişman değilim şeklinde gayet rahat konuşmalar yapıyo bir de! şimdi böyle korkunç bir suç işleyen adama 300 lira ver git denen bir ortamda ceza çekmesini istemek yanlış mı!
    ayrıca bu adam suçsuz kendi halindeki kediye saldırıyo! biz ise bu korkuç şeyi yapan adamın ceza çekmesinden bahsediyoruz!
    bu durumda onla hiçbir alakam olmaz arkadaşım! bu adamı gidip kesecek değiliz zaten ama öyle bir acıyı cezayı hakettiğinden bahsediyoruz burda!
    Ceza çekmesini istemek yanlış değil tabiki ve yaptığı çirkinliğin mutlaka bir cezası olmalı mutlaka ancak cezası sizin uygun gördüğünüz değil şayet ceza verilmiyorda 300 lira ile bu yaptığı çirkin işten yüzünü pak bir şekilde çıkarabiliyorsa bunu o kalpsizliği yapan kişiye değil adaletsiz düzene yüklemek gerek bana göre "kör testere ile boğazının kesilmesi yerine" en az beş yıl hapse atılmalı ki bu şekilde aklının fazlası ile başına geleceğine yaptığı yanlışın kalpsizliğin farkına varabileceğine inanıyorum orada bunları düşünecek bolca saat leri günleri olacak nasıl olsa benim ceza anlayışımda budur.

Yanlış anlaşılacağımdan da korkuyorum açıkçası sanki o kalpsiz acımasız insanı savunur gibi görüneceğim benim burda muhalefet yaptığım tek şey sizin uygun gördüğünüz ceza anlayışınızdır daha öncede dediğim gibi ne olursa olsun unutulmamalıdır hasta ruhluda olsa söz konusu bir insandır uygun gördüğünüz ceza hayvanlara bile müstehak değildir...
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık valla gençliğimiz bu aciz durumlara düşmüştür çok üzülüyorum bu halimize..Yazıklar olsun
    Yanındaki Pitbul cinsi köpeğide dövüştürmek için besliyordur soysuz sopsuz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haberi okumam yetti zaten videoyu izlemedim izlemeyecem çünkü gerçekten aklımdan gitmiyor sonra ...

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam yakalandı:

300 tl ceza aldı, savunurkende kendisini köpeğime saldırdı ve kafam güzeldi dedi.

bu olayın cezası 300 tl malesefi, suç değil kusur olarak geçiyor hukuk sisteminde. şu hayvan hakları yasasını çıkartmaları lazım. çünkü çocuğun bütün kimlik bilgilerini, okulunu yaşadığı evi telefon numarasını herşeyi ifşa ettiler internette adamı linç edecekler. hukuktaki malesef bir boşluk yüzünden halk kendi kendine ceza kesmeye kalkışıyor haklı olarak. bir an önce yasal boşluklar doldurulmalı çünkü çocuğun bu hatası cidden hayatını kaydıracak büyük olasılıkla...

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla vıdeoyu ızlemedım ızlemekde ıstemıyorum
    bu ınsanlar serefsız ya hayvan oglu hayvanlar ....

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam yakalandı:

300 tl ceza aldı, savunurkende kendisini köpeğime saldırdı ve kafam güzeldi dedi.

bu olayın cezası 300 tl malesefi, suç değil kusur olarak geçiyor hukuk sisteminde. şu hayvan hakları yasasını çıkartmaları lazım. çünkü çocuğun bütün kimlik bilgilerini, okulunu yaşadığı evi telefon numarasını herşeyi ifşa ettiler internette adamı linç edecekler. hukuktaki malesef bir boşluk yüzünden halk kendi kendine ceza kesmeye kalkışıyor haklı olarak. bir an önce yasal boşluklar doldurulmalı çünkü çocuğun bu hatası cidden hayatını kaydıracak büyük olasılıkla...

Benim anlatmak istediğimde budur.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw bırakın sapık merhametsiz birini savunmayı.. gebersin linç mi ediliyo, arabanın altına alınıp öldürülüyor mu? cezasını bulsun.. böyle sapıkların yaşaması dünyaya yüktür...

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En basitinden Ondan sonra polis milleti kovalar egzos var film var bilmemne diye gerekceside yasakmış takmak kullanmak sucmuş akıl almıyo ya bunu yapan adamın suclu olarak görülmemesi ve 300 tl ile yürüyüp gitmesi ne biçim bi adalet anlayışı var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw bırakın sapık merhametsiz birini savunmayı.. gebersin linç mi ediliyo, arabanın altına alınıp öldürülüyor mu? cezasını bulsun.. böyle sapıkların yaşaması dünyaya yüktür...
    işte doğru değil kardeşim bu dediğin, bugün ona yarın sana bana hatasız kul olmaz. böyle şeyleri caydırıcı cezalarla çözelimki cani derken millete biz kişilik haklarına saldırıda bulunmayalım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte doğru değil kardeşim bu dediğin, bugün ona yarın sana bana hatasız kul olmaz. böyle şeyleri caydırıcı cezalarla çözelimki cani derken millete biz kişilik haklarına saldırıda bulunmayalım...
    abi yapma gözünü seviyim kutuda duran kediyi parcalamak ya adamın yaptığı ne hatası bildiğin psikopat ya kediye değilde bir adamı parçalasaydı köpeğime vurdu benimde kafam iyiydi parçaladım cezası ne olursa olsun o giden can geri gelicekmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmaz dostum olmaz böyle hata olmaz. hayvanları öldürenin işkence edenin, çocuk tecavüzcülerinin benim gözümde b.k kadar değeri yoktur. inan hapis cezası olmasın ben öldürürüm onları cellat olurum seve seve..

Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yapma gözünü seviyim kutuda duran kediyi parcalamak ya adamın yaptığı ne hatası bildiğin psikopat ya kediye değilde bir adamı parçalasaydı köpeğime vurdu benimde kafam iyiydi parçaladım cezası ne olursa olsun o giden can geri gelicekmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok haklısın kardeşimde, şeriat rejimi gibi herşeyin karşılığını aynı şekilde vererek bir yere varamayız onu demek istiyoırum bencede 20 sene hapis yatmalı vahşice bir iş yapıyor orda yanındaki pitbul bile saldırmıyor kediye hayvanın oğlu gidip kafasını eziyor ama linç politikası düzgün bişey değil onu anlatmaya çalışıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok haklısın kardeşimde, şeriat rejimi gibi herşeyin karşılığını aynı şekilde vererek bir yere varamayız onu demek istiyoırum bencede 20 sene hapis yatmalı vahşice bir iş yapıyor orda yanındaki pitbul bile saldırmıyor kediye hayvanın oğlu gidip kafasını eziyor ama linç politikası düzgün bişey değil onu anlatmaya çalışıyorum..
    Haklısın abi orası tabiki öyle köpek seni ısırdı diye sende onu ısırmazsın ama arasıra düşünüyorum mesela kısasa kısas sistemi gelse nası olur diye demokratikmi ? hayır insan hakları vs. ye uygunmu ? hayır ama 3 5 elemanı ibret olsun diye bu sekilde cezalandırsan suc oranı azalırmı ? bence evet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)