User Tag List

Sayfa 1013/1480 İlkİlk ... 13513913963100310111012101310141015102310631113 ... SonSon
28115 sonuçtan 19.229 ile 19.247 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz station hastalarına güzellikler sunalım

Connecting site... skoda
    Connecting site... mercedes
    Connecting site... opel
    Connecting site... bmw
    Connecting site... ford
    Connecting site... bmw
    Connecting site... skoda
    Connecting site... vw
    Connecting site... audi

Alamanlar bu station işini gerçekten tam layıkıyla yapıyorlar bana göre. Skoda superb ninde stationları iç mekan kullanışlığı ve tasarımı rakiplerinden hiç aşağı kalmıyor.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Connecting site... skoda
    Connecting site... opel
    Connecting site... bmw
    Connecting site... ford
    Connecting site... bmw
    Connecting site... skoda
    Connecting site... vw
    Connecting site... audi

Alamanlar bu station işini gerçekten tam layıkıyla yapıyorlar bana göre. Skoda superb ninde stationları iç mekan kullanışlığı ve tasarımı rakiplerinden hiç aşağı kalmıyor.
    Pimi çektin bombayı attın ortaya

Ben uygun fiyatlı ve beğendiğim mondeoyu alıp çekiliyim aradan.

Bir de bu yeni arabaların derileri hiç deri gibi görünmüyor, yeni olduğu için midir bilmiyorum ama hiç dikkat çekmiyo sanki.

Connecting site...

Connecting site...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pimi çektin bombayı attın ortaya

Ben uygun fiyatlı ve beğendiğim mondeoyu alıp çekiliyim aradan.

Bir de bu yeni arabaların derileri hiç deri gibi görünmüyor, yeni olduğu için midir bilmiyorum ama hiç dikkat çekmiyo sanki.

Connecting site...
    onun üstüne 2 yada 3 çeşit giderek pahalılaşan deri daha var.adındanda anlaşılcagı üzere bu gordügün en ucuzu sentatec deri
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onun üstüne 2 yada 3 çeşit giderek pahalılaşan deri daha var.adındanda anlaşılcagı üzere bu gordügün en ucuzu sentatec deri
    Öyle olacağını tahmin edemedim, çok dandik duruyor bazıları. Bişey daha öğrenmiş olduk.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    En pahalı deri en güzel deri demek değildir. Otomotiv kullanımında suni deri daha mantıklıdır. Rahatça silinir, bakım istemez, çatlama patlama yapmaz. Gerçek ve pahalı deriler zamanla işnme binme yüzünden çatlar, yırtılır. Renklerinde parlamalar boyalarında solmalar olur. RR alsanızda güneş ve kullanım sonucu bunlar olur. (Volvoların açık renk derilerinde 10.000km de bile hemen kotlar boyar mesela deseni sebebiyle çabuk yıpranırlar).

Ailem 20 ben 10 sene gerçek deri koltuklu arabaya bindim bir daha almam. Alcantara-deri veya suni deri (tek kötü yanı yazın terletir) koltuk en ideali. Suni derinin avantajı temizlik ve güzel görünüm. Dezavantajı ise kışın ısıtma yoksa üşütür ilk binmede, yazında terletme yapabilir.

Not: Çoğu firmada en pahalı natural deri koltuk sipariş etsenizde bu koltuğun sadece alt ve sırt bölümü şeklinde olur. Yan, arka ve ek parçalar yine suni deridir.

Not2: Suni derininde 1001 türlüsü var bu arada ona hiç girmiyorum, dandirik suni derilerden bahsetmiyorum, Otomotiv sektörü için üretilmiş özel suni deriden bahsediyorum.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Connecting site...

mesela fiyat biraz üstte ama makul/ideali budur deri dedigin için gösterdiginde oto klima bile yok hiç bişey yok hatta

edit:25bin€ line+tech.comfor.+deri kabaca gördügüm donanım TR'de90bin'e 4lastik jant kupa hadi by by
    beyaz olan mantıklıymış...aradım şimdi boyası falanda yokmuş.onu bi tartışalım peder beyle akşam
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler bilgilier için @Bar35

Belki ilgilenen çıkar
    Connecting site...

Düzgün duruyor
    Connecting site...

Connecting site...

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Connecting site... skoda
    Connecting site... opel
    Connecting site... bmw
    Connecting site... ford
    Connecting site... bmw
    Connecting site... skoda
    Connecting site... vw
    Connecting site... audi

Amcamdada sw hastalığı var geçen gün 2005 E Serisi estate kaçırdık onlarda on numara

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alman station işini yapıyo cidden ya..

Connecting site...

ikinci kez paylaşıyorum ama heran alabilirim alınmasına engel bi durum var mı sizce?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En pahalı deri en güzel deri demek değildir. Otomotiv kullanımında suni deri daha mantıklıdır. Rahatça silinir, bakım istemez, çatlama patlama yapmaz. Gerçek ve pahalı deriler zamanla işnme binme yüzünden çatlar, yırtılır. Renklerinde parlamalar boyalarında solmalar olur. RR alsanızda güneş ve kullanım sonucu bunlar olur. (Volvoların açık renk derilerinde 10.000km de bile hemen kotlar boyar mesela deseni sebebiyle çabuk yıpranırlar).

Ailem 20 ben 10 sene gerçek deri koltuklu arabaya bindim bir daha almam. Alcantara-deri veya suni deri (tek kötü yanı yazın terletir) koltuk en ideali. Suni derinin avantajı temizlik ve güzel görünüm. Dezavantajı ise kışın ısıtma yoksa üşütür ilk binmede, yazında terletme yapabilir.

Not: Çoğu firmada en pahalı natural deri koltuk sipariş etsenizde bu koltuğun sadece alt ve sırt bölümü şeklinde olur. Yan, arka ve ek parçalar yine suni deridir.

Not2: Suni derininde 1001 türlüsü var bu arada ona hiç girmiyorum, dandirik suni derilerden bahsetmiyorum, Otomotiv sektörü için üretilmiş özel suni deriden bahsediyorum.
    dediklerin doğru.. Bende farklı bir bakış açısından yazıyım..
    sen suni deri bakış açısından yazmışsın bende gerçek deri bakış açısından yazıyım..

otomotiv sektöründe suni deri sektöre gireli adam akıllı 10-15 sene olmuşdur..

bunun dışında otomotvi sektörü 1 asıra yakın süre gerçek hakiki deri kullandı..
    90 lıların sonuna doğru bu hayvan hakları savunucuları ve hakiki gerçek derinin pahalılaşması sürecinde firmalar hem maliyeti çok ucuz hemde bakımı çatlaması patlaması olmadığı dayanıklılığı yüksek olduğu için suni deriye yöneldiler..

suni deri petrokimya malzemelerinden üretiliyor aslen deri falanda değil..
    deriye benziyen bir çeşit kumaş çeşididir touch and feel olay %90 dır..
    haliyle hakiki derideki aynı tepkimeleri vermez.. o dediğin çatlama boya v.b gibi ...

hakiki deriye gelince hala firmalar üst segment elit pahalı araçlarında hakiki deri kullanırlar misal mercedes cls s classe serilerinde olduğu gibi..

Eğer orta segment araçlarından müşterilerin özel siparişi olursa o zamanda full deri yapmıyor en çok yük binen yerleri alternatif malzemeler kullanıyor oturma ve sırt kısımlarını hakiki deri yapıyorlarki derinin ömrü uzasın..

ama yukarda yazdığım üst segment elit kalite araçlarını full deri yapıyorlar onlarda kaliteden ödün vermiyorlar.. onlarda kullandıkları deride üst sınıf deriler oluyor bunu eski balina kasa yada 80 lilerdeki 7 kasalardan görüyoruz hala orjinal derilerinin durumları çok iyi kondisyonda olanları var..

hakiki derininde kalite kalitesi vardır.. bugün 1500tl yede hakiki deri yaptırısınız 5 bin tl yede hakiki deri yaptırırsınız..

hakiki deri kalite açısından herzaman iyidir bugün araba döşeme deri işi yapan bir yerede gitsen adama sorsan kalite açısından ne önerirsin diye.. adam hakiki deri der ama pahalıdır ama bakımı zordur kısaca biraz zengin işidir..

hakiki deri kullanıma bağlı bakım ister bunu bilmeyen ve süren insanlar deriyi 3-5 senede mahveder.. hakiki deri nin bakım sütleri yağları temizleme setleri vardır bunun kullanıma bağlı senede bir kez yada mevsimlik 6 ayda bir yapılması gerekir bunlar yapılırsa derinin ömrü deride çatlamalar kılcal patlamalar önüne geçilir..

bu türkiyede yapılmadığı için genelde bizim ülkemizdeki deri koltukların ömrü fazla uzun sürmüyor..

Gerçek derinin sizin bizim üstümüzdeki deriden farkı yokdur neticede gerçek bir deridir nefes alır yaşar.. misal kılcal çatlak olan deriye badem yağı sürün zamanla kılcal çatlakların derin değilse kapandığını yada ufaldığını görürsünüz..

suni deri gündelik yaşamda çok iyidir bakım istemez rahatça silinir çatlama patlaması yokdur ama gerçek deri kalite demekdir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

rakama birşey diyemem ama kombinasyon muhteşem... beyaz renk,renkli camlar,siyah deri
    tabi ya ...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    6 ayda birde yapsan 3 ayda birde yapsan hakiki derideki patlamanın çatlamanın önüne her gün binilen arabada geçemezsin.

Pahalı veya kaliteli olan şey her zaman en iyisi değildir. Hakiki deri kalitelidir ama hergün kullanılan araçta anlamsızdır. Bakımı zordur, bakılsa bile ömrü vardır. Özellikle güneşi bol ülkemizde çokta mantıklı değildir.

Teyzemin Bentley'si 15 senelik olmasına rağmen çatlamalar az ama var ve göze batıyor (bakımları yapılıyor) çünkü İngiltere havası buna müsait. TR de olsa aynı bakımla bitmişti o koltuklar.

Tercih meselesi ben günlük kullandığım arabada tercih etmem tavsiye de etmem.

Haftasonu kullanılan veya keyif arabalarında veya çok lüks özel araçlarda hissiyat için tabiki tercihim olur.

----

Bu arada A5'inizin sahibinden linkini bekliyorum.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Emre Akçay
    Misafir
    Arkadaşlar 40-50bin TL aralığında sedan dizel favoriniz var mı acaba?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gündelik şehir içi kullanıma hakiki deri gerek yok zaten masraflı lüks olur firmalarda onu bildiği için suni kullanıyorlar..

hakiki deri başka bir mesele bu gündelik kullanımla falan karıştırmamak lazım..

bugün ferrari,lambo,bentley,maserati ki maseratinin derisine hastayım ceylanmı kullanmışlar ne tür bir deri kullanmışlar bilmiyorum ama mükemmel bir deri, mercedes üst sınıf bmw üst sınıf araçlarında hakiki deri kullanıyorlarsa zaten hakiki derinin kalitesi konumu kullanım yeri ve sınıfı ortadadır...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cankat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site... '85 ae86 (beyaz olan değil) Allahım

edit:beyaz olanda 15.000 e düşmüş satılık böbrek

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ae 86 ne hale gelmiş lan 3 sene önce 7.000 tl e bırakmıstı sahıbı hem de bundan 10.000 kat daha toplu ve orjınal haldeydi. o zaman babamı dinleyip almayan kafamı s...ım
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)