Connecting site...
Connecting site...
Printable View
O S40lar ciddi boş ve pahalı. Bunun güzel bi pazarlık payı var. Müşterinin konsinye bıraktığı araç.
VOLVO VOLVO S40 1.6 DRIVE - Neziroğlu ikinci el araçta güven - Neziroğlu ikinci el araçta güven - N2.com.tr
Galericinin günahını almayım ama.Bu km de hem dizel hem de makyajlı kasayı kımse bu paraya vermez ama kesin bi bit yeniği vardır.
Connecting site...
2013 modelini görunce heyecanlanmıyorum şu 2001 modelini görünce heyecanlandığım kadar.
Connecting site...
Connecting site...
serbest piyasa ve o çok özel bir araç :) mesela bana lotodan para çıksa hiç düşünmeden alırım.
nasıl garipsemeyım mıllet makyajsız 5.20 i lere ne paralar istiyor. 60 kusure benzınlısını alıcagıma 16 verırım mıs gibi dizelini alırım ben şahsen
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
kesinlikle favorim değildir... 13.fotografta kafalık demirleri görünüyor nasıl bir kalite anlayışıdır bu...
valla bakıyorumda harbiden mal olmuşuz , basiretimiz bağlanmış sanırım
iki sene önce 30bine alınan arabanın ikinci eli 40 bin olmuş
20binlik ikinci el 35 bin olmuş
iyi alıştırdılar bizi
kimsedende ses yok
benim aracın sıfırına baktım ve sonuç :
4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP
56.470
yok artık , fiyatlar bu şekildeyken arabada alınmaz satılmazda
edit: kafamda vw vardı bakıyorum hayal olmuş o fiyatlara
Hakkaten araba piyasasının moku çıkmış,
Eskiden olsa 6-7 lere spring uno filan bulunurdu şimdi hepsi hoşaf. İki jant takan yazıyo fiyatı 3-5 üstü, onu gören pasta cila atıp yazıyo aynı fiyatı, onu gören düşük km li yazıyor onların 1-2 üstünü hoop bi bakmışsın 3-4 bin artmış piyasası. Bizim millet cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor, nette de beleş ilan koyabiliyor nasıl olsa tüm Türkiye de görüyo bunu. Eski seviyelerine iner mi bundan sonra, bence zor. Alan razı satan razı. Bizde öpülmeye devam edelim.
ya piyasa cidden şaşırdı 42ye temmuzda sıfır aldığım polo olmuş 47. arkadaşım nisanda koç indirimi ile 55e focus aldı aynı paket 70 olmuş. ikinci ellerde bunu görünce boş durmayıp yükselttikçe yükseltiyorlar.