herhangi bi problemi yoksa alınır.
Connecting site...
Printable View
herhangi bi problemi yoksa alınır.
Connecting site...
Connecting site...
Mal matkap kardeşim ne güzel duruyor ya kırmızı renk falan hikayeymiş bunun yanında.
verildimi bilmiyorum ama işte jetta mükemmelliği
Connecting site...
Renk hoş olmuş.
Connecting site...
Hey maşallah, Kawasaki Z800
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
sizce bu paralara alınıp uzun ömürlü binilirmi fiyatı çok uygun geldi yaz sonu hondayı verip böyle bir şey almak istiyoruz hemde babam da rahatlıkla biner kronik sorunları varmıdır
Şekil yapalım diye cebi çizdirmeyelim :hahaha: benim korkum o yönde belirli bir piyasası yok 75 de var 100 de onlarla bunlar arasındaki farklar ne fazla sorun çıkartırmı onlar tırsıtıyo yoksa gidip cupra falan alıcağıma direk böyle bir şey alıp huzura ericem
Connecting site...
birde bunlar aklımızı çok çeliyo
Bu kasalar hala güzel be kardeşim :icon_tup:
Connecting site...
GT3
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51320228/detay
lpg de takılmıyor yani takan varda sağlıklı değil .. bunlarında motorlarında aliminyum subabmı ne kullanılmış ondan şimdi tam hatırlamıyorum bende niyetlenmişdim bir ara yıllar önce araştırmışdım epey..
güzel araç parçada sıkıntısı var yurtdışından hallederim diyorsan sorun yok.. yurtdışı derken amerika..
sanayide çamurluk ve farı değişmesi gereken bir tane vardı geçen sene 40 bin tl ye o halde veriyorlardı sadece çamurluğu ve farı değişicek o kadar tertemiz araçdı hasar kaydıda ıvırı zıvırı hiç bir şeyi yokdu.. 6 ay satılıkda kaldı sonra ne oldu bilmiyorum.. ya satılmışdır yada başka bir yere satılsın diye yollattılar yada sahibi tamir edip binmiş olabilir.. çünkü usta tamir ederse sahibi satmakdan vazgeçicek demişdi..
Darkmoon abi çok teşekkür ederim yakın takibe başlayabilirim ozaman araçları annem lpg den korktuğu için hiç bir aracımıza lpg takmadık zaten oyüzden sorun etmeyiz de bir tek parça işi korkuttu gözümü parçalarını biraz araştırim ben en iyisi :)
Dış görünüm :icon_tup: iç görünüm :icon13:
Connecting site...
Connecting site...
EGZOZ NERDE ???????**
infinitideki motor nissan muranoyla ve 350z ile aynı motor
yürür şaka yaparız vs diye aldı arkadaş egzozdaki bütün susturucular sökük halde geziyor,yakıtı deli 10litrenin altı kesinlikle yok.
Gidişi fena değil.Mat siyah kaplattı arkadaş biniyor anadolu yakasında bol bol denk gelebilirsiniz.
boş geçmeyelim;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1213362/detay/