Connecting site...
Fiyat biraz pahalı ama km, temizlik ve doluluk bakımından süper.
Printable View
Connecting site...
Fiyat biraz pahalı ama km, temizlik ve doluluk bakımından süper.
Connecting site...
km yükseltilmiş mi nolmuş buna. bu nasıl bir dirilik böyle :D
*galerinin diğer ilanlarınada bir baktımda çok güzel eski bmw mercedesler var.
Connecting site...
vu yeni 5.20i lerin yakıt tüketimi kaç lt civarındadır acaba bilen deneyen varmı ?
sahibinden linki paylaşmak mecburi mi ? Eğer değilse kendileri favorim olur ;
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...35146823_n.jpg
Almayı ne amaçlı düşünüyorsun o önemli gazlamalık tozlamalık düşünüyorsan araçda oynarım orası burası ile diyorsan uzakdur hiç girişme o işin aracı değil derim..
buzdolabından kadar full dolu bir araç ancak bir multimedia sistemi yapılıp bir jant atılabilinir on numarada araba olur günümüz araçlarından bir eksiği kalmaz teknolojik açıdan..
sorunlusu sorunludur bakımlısı az sorunsuzdur
bir abimizde 7.25tds 97 model vardı..200 bin küsur bin km lere kadar kullandı 2003 sonu gibiydi motoru yaptırdı sattı..
motoru yaptırma nedeni arabaya gitti daha az yaksın diye garip garip hidrojen ıvır zıvır ekonomi aparatları takdı motora garip sıvılar yolluyordu yakıtla o motorun içine etti o yüzden yaptırdı sııfrladı motoru sattı ..
yaklaşık 7 yıl falan sürdü bütün periyodik bakımlarını düzenli yaptırdı incik boncuk sıkıntılar dışında bir sıkıntı çekmedi..
benimde sevdiğim bir model bmw ler içinde 2000 sonrası kronik sorunlarından arındırılmış makyajlı e38 bana göre alınır tabiki temizi seceresi belli olanı gözüm korkmaz şahsen öyle araçdan..
elektronik sorunlara gelince elektroniği bol olan bir araç arka koltuklarına kadar elektrikli tabiki potansiyel en yüksek ihtimal çıkabilicek sorunları elektronik yada elektrik sorunları olucakdır onuda pek gözde büyütmemek lazım zira temizi bulunursa ben incik boncuk sıkıntılar dışında ciddi bir sıkıntı yapıcağını sanmam..
bende a5 vardı 1 yaşında arabada iki üç defa airbag ışığı yakdı diye servise gitmişdim elektronik olan her araçda sorunlar olur..
18bin tlye kadar corsa c dizel arıyoruz km uçmamış fazla boyası olmayan . şu ilanlara ne dersiniz büyüklerim ?
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
ciddi anlamda şunlardan bitane alıp restore etmeyi düşünüyorumda işin üstesinden gelebilirmiyim açıkcası yemiyo şuan için bu vakitsizlikte kapıda yatıp çurumesinden çekiniyorum :D
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
özellikle bu tam istediğim donanımda
Connecting site...
bu arada çok uygun 2003 clk 240 avangarde var arkadaşıma almak uzereyiz
bu motorun aman uzak durun denilcek bir yanı varmı ?
Connecting site...
kaza boya için birşey yazmamış ama renk, motor ve donanımına göre fiyatı çok uygun duruyor.
Connecting site...
Bu nasıl biir fiyat yahu? :o