bu tip ilanlara bakdım mı sadece burdan kendi aracıma neler yapabilirim ne tür feyz alabilirim gözüyle bakıyorum :) ..
şu arka kafalıklardaki lcd ler kaç inc acaba 9 değil galiba bende buna yakın bir sistem yapma aşamasındayım..
Printable View
Allah Allah, dizel olunca 80 bin mi oluyormuş, isterse dünyada bir tane olsun yine o kadar etmez.
Connecting site...
Aklımdan geçen direk bunlardı + bi-zenon :)
Connecting site...
Bir kaç güne kadar İstanbul'da olacağım inş. Favorilerinizde olan istanbuldan satılık uygun araçlar varsa paylaşırsanız sevinirim. Kar amaçlı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26465324/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7002357/detay/ özellılle bu
hayalımdekı tek araba ve orjınal sanırım keske bır tane beyaz orjınal gsi bulsam hıcbırsey dusunmem herseyımı satar alırım o derece ılk kullandıgım aractı buyuk hatırası var :S
Forumdan satılık olanı var.Buda düşünülebilir. Hemde söylenenlerin hepsi yapılmış şekilde km daha düşük.İlanla ilgim alakam yoktur bu arada :D
Connecting site...
Aracınız çok iyi, tam istediğim gibi :) kazasız belasız sürüşler.Hayırlı satışlar.
Bu arada pas geçmeyelim;
Connecting site...
Teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun. :)
Piyasaya anlam vermekte zorlanıyorum ama bu sıralar.
Opel forumundan da bi abimiz boş Golf6 aldıktan sonra neredeyse seninki kadar aksesuar eklemişti. Ondan dolayı yapılan masrafı biliyorum.
Özellikle >
-OEM Style Ledli Bi-xenon farlar
-OEM R-Led stoplar
-OEM R-Direksiyon
-ORJİNAL O.Z 18'' Superturismo LM Antrasit Gri jantlar'a giden parayın bilen bilir.
Ki bu paraya bu araç bedava..:icon_tup:
attention please :D açıklamaya gel
Ortadoğudaki en temiz bmw z3 ile temas halindesiniz
Otomobile bugüne kadar yapılabilmiş en sanatsal dokunuş
Çizgileri pablo pıcasso yu kıskandıracak kadar kışkırtıcı
Yengeç gibi yan yan gitmek istiyorsanız 3 kuruşa james bond tadında gezmek istiyorsanız
Bu Otomobilin Size Katacağı Sükseyi Vereceği Heyecanı Başka Bir Otomobilde Yakalamakmı Şaka Yapıyor Olmalısınız Çok Ciddi Bir Paraya İhtiyaç Duyacaksınız :heyoo:
Connecting site...
ama cidden küçüklüğümden beri beğenirim Z3 leri :)
Bu buçuk boyalı parçalarda yeni çıktı yarım parça boyayı anlamam . Avuç içi vs neyse yarısı boyalıysa boyalıdır
Teşekkürler :) Artık jant lastik taksitleri , müzik sistemi taksitleri , coilover alıp takma , ustaların kahrını çekme vs. den bunaldım , hazır bir araba alalım ve vw e binelim istiyorum :) birde almak istememdeki sebep zor satılması.:D İlginç gelebilir ama artık satılmasın , kimse satarmısın diye sormasın 1 2 sene bineyim bir arabaya :)