Connecting site...
Bari mercekli far olsaymış en azından xenon yada sunroof bir deri sanırım elektirkli koltukda yokdur :(
Printable View
Connecting site...
Bari mercekli far olsaymış en azından xenon yada sunroof bir deri sanırım elektirkli koltukda yokdur :(
iğrenç koltuklar şirket arabası gibi ya . mercek yok sunroof yok madem kumas aldınız barı krem alın bı derece kurtarır oda yok. hangı mantık bu araca piremium der ? .hiç bir donanım yok ama premium :D :D koltuklar beni benden aldı :D fiyata bak kafana sık :D:D:D
10 sene w124, 2-3 ay w210 kullandım ve tık yoktu maaşallah onlarda. bana da sırf o araca ait bi sorunmuş gibi geldi açıkçası. zaten sesin kaynağının tavan bağlantılarında olduğu çok belliydi. ayrıca tavan brandası o kadar temizdi ki hani sanki dün takılmış gibi yeniydi. koyu lacivertti branda, valla içim gitti; çok hoştu yav. :)
şu e320'ye odaklandım:
Connecting site...
çiziksiz, boyasız, değişensiz ve kazası olmayan nadide bi makine. döşemeleri siyah değil, fümeymiş. aracın dışı tamam da içi bana km'sini pek göstermiyor gibi geldi. bilmiyorum belki de fotoğraflardaki ışık yoğunluğundan öyle görünüyor olabilir. elegance olması ise benim için ayrı bir güzellik...
bu araçtan sonra arada kaldığım bi estate var. km'sinden ötürü herşey ortada zaten; sıfıra yakın ama motor 1.6 yazıyor açıklamalarda. 156'lık mı acaba? şu çok yakandan hani? iç-dış renk kombinasyonu da benim a3'ün aynısı:
Connecting site...
renk güzel
Connecting site...
2.0 dizel X5
Connecting site...
2.0 dizel impreza
Connecting site...
fiyat biraz düşündürücü olmuş
Connecting site...
oh mis sandık motorlu dccdli 2005 STI
Connecting site...
Adam resmen al HASAR KAYITSIZ sat demiş.
Connecting site...
çüşşş...
farlar, aynalar, sağ sol komple ön tamponlar, sağ kapılar, lastikler, panjur, kaput, ön cam, airbag'ler...
değişmeyecek neredeyse parça kalmamış ve fiyata bak. hepsini geçtik, kaydı yok diyor. aynen "al, kayıtsız diye sat" demiş resmen vay arkadaş...