Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
arabalar iyi
e46 şaşırtıcı jantlar çok abest
e30 güzel ama o parayı vermek akıl sağlığımı bozar baştan proje aracı yaparım 60k e 2jz bile koyarım
e36 fiyatı yüksek olmasa kaymak ama daha aklımı peynir ekmekle yemedim zor kazanıyoruz alırken bile 6 ay araba arıyoruz hem eve ekmek götürmek hem bu işlere para harcamak çok zor artık![]()
#RenaultSport Clio-R
aynen para değerli
not : yıllar sonra ilk defa şu göz kırpma gülücüğünü attımbenim için milat
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
mesela proje olacaksa böyle olacak
en iyi e30 projelerinden bana göre
Connecting site...
#RenaultSport Clio-R
Ağzına vurduğumun ötv zammı sıfırından 33 yaşındaki araca komple etkileyebildi piyasayı. Zaten insanımız aracına zam yapmak için bahane arıyor, iyi bir bahane verdi baştakiler. :/
Instagram: mutusgarage
Connecting site... Benzin 5 lira olmasaydı alınacak ilk 5 araç listemdeydi![]()
kusura bakma talihsiz cevap olmuş öyle fiyatları görünce birden
cidden yüksek geldi selefine göre araçlar
abi ben bu ara yükselen fiyatlar karşısında şoklardayım
benim arabam teneke oldu , galerilerdeki d grubu araçlar altın
değiştirmek hayal sanırım artık![]()
Connecting site...
audi b6 kasasını çıktığından beri çok sevmişimdir.
fiyatı yüksek sanki 3 5 bin kadar ama kilometre durumu çok güzel
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53158459/detay
b7 de güzelmiş ama bu boş paket oluyor sanırım,direksiyon bomboş![]()
http://www.techturkey.com/forum/otom...8-audi-b7.html
Forumdan biri satıyordu b7.Sunroof falan var, bi nebze daha dolusu olsa gerek.
Sahibinden pazarı acayip bi pazar oldu. Çoğu araç sıfır fiyatına yakın şuan. (tutulan 1.4 1.6 ve bazı 2.0lar.)
Instagram: mutusgarage
Connecting site...
O konuda cakallik yapacak satici degiller. Merak eden olursa plaka alinir tramere bakilir o kolay is.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
şu sıfır bomboş araçların 100 bin tl lere dayandığı piyasada
Aslında son zamanlarda şeytanda dürtüyor şöyle Full+full+full ciddi anlamda dolu bir araç al hani elektrikli masajlı koltuklardan tutda koltuk soğutmasına kadar falan o tipde bir şey 15-20 yi geçmesin hadi en fazla 25 i temizde olsun güzel..
Tamamen Keyfi aracı sıfırdan elden geçirsen ne tutarki.. komple boyaya soksan, komple motoru elden geçirsen, yürüyenini sıfırlatsan, derisini sıfır deri yaptırsan bunlar bittimi temiz detailinge soksan üstüne çıtırdan bir modernizasyon yapsan gitsin 10 bin 15 bin tl .. takarsın lpg yide..
Ama fabrikadan çıkdığı ilk günkü kondisyonnuna yakın kondisyonu olur aracın..
hadi onuda geçdim bu gün sıfır 200-250 bin tl ye satılan araçların kıvamında bir aracın olur..
Connecting site...
Connecting site...
kafam çok karıştı, yıllar sonra dizel araç aldım gti'a binmez oldum bir aydır. şimdi gti'ı verip yerine yine benzinli birşey alsam mı almasam mı
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)