Beyler aşık oldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63308352/detay
aynı aracın polo gti ile denemesi
#RenaultSport Clio-R
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
yenı leon fr sc
Connecting site...
Çok cazip araba aslında
Connecting site...
Nadide şeyler değerlidir.
beyler aracin fiyati 2136 tl dir. ilgilenenler varsa, telefonunu verebilirim.
2001 model 106 gti 230k km de
tek hatasi aracin isvicre de olmasi... :-(
isteyene masraf karsiligi türkiye getirebilirim... :-)
arac HONDA NSX 3.0i-24 V6 A 1991 model, 46k km de
tamamen orijinal
fiyati 119760 tl
türkiyede bulunan bir aracmi acaba...? ;-)
daha önce sohbetini baya yaptık harika bir araç özellikle 90 yada 91 de kasa bir son makyaj yedi çok güzel oldu.. aracın çizgileri çok güncel eski bir araba gibi durmuyor donanımı zamanının çok ilerisinde zaten .. motorda biraz oynama ile güzel ibr şeyler olur tahminimce 3.0 204 beygir lik motor vardı yanılmıyorsam.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
2002 model 170k km de fiyati 23520 tl.
bu araba türkiyede olsa ne kadar eder acaba? :-)
2002 model, 223k km de, manuel vites, 4motion, 3189ccm, 241bg, 8500chf yani 19975 tl cik... :-)
getir dersen hemen getireyim.. :-)
fiyat ta anlasiriz :-) sadece benim masraflarimi karsila... :-)
arkadaslar sakin beni yanlis anlamayin! ben isvicrede kaliyorum. bu arabalrin hepsi nette satilik ilanlari ilan arabalar. sadece ufak bir fiyat karsilastirmasi olarak buraya resimleri ekledim. arabalar kesinlikle benim degildir! :-) türkiyeye araca girmesi serbest olsaydi ben neler getirecegimi bilirdim zaten, fakat malumunuz su anda serbest degil. fakat arabayi getirip parca degis tokus isleri nasil olur bilemem. isteyene yardimci olabilirim bu konuda. umarim kimsenin moralini bozmamisimdir mübarek cuma günü... :-)
kalin saglicakla...
@garavel usta, sırf moral bozukluğusun. Yazdım, tam o doğrultuda yazmışsın.![]()
Yok yahu biz zaten 2.el olarak rezil bir piyasamızın olduğunun farkındayız.
Instagram: mutusgarage
VW Golf R32 4M Novidem 350PS, Occasion, Benzin, 123'996 km, CHF 26'997.- - AutoScout24
carolita bu da sana bonus um olsun... :-)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)