Boş geçmeyelim
Connecting site...
kesin alıcam birtane ama istenilen rakamlar çok yüksek
birtane ucuza alıp toplamakla uğraşıcak şuan için vaktimde yok eğer uygun olursa alıcam artık bitane
bu araçtan bahsetmişti telefonda ilk siyahı aldığı kişiler abi kardeş fabrikator yaşlı amcalar imiş ikiside zamanında almış koymuşlar garaja unutulmuş![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Volvo S80
Connecting site...
İbiza 1,8t
Connecting site...
Saat 9-3
Connecting site...
Peugeot 406 2,0 HDI
Connecting site...
Colt CZT
Connecting site...
- Bize Her Yer TRABZON
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İbiza 1,8t
Connecting site...
TR'de 2 tane ibiza 1.8t varsa ki diğeri siyah yakın bir arkadaşımda tertemiz, diğer kırmızı olan DOD'dan 18 liraya pert kayıtlı olarak satılıktı..![]()
850R a hasta oldum siyahtan daha çok yakışmış bu renk
Bugun şaşmaz doğuşa gittim, bunu gördüm renk harikaydı
DOD - İkinci El Araç / AUDI R8 5.2 FSI QUATTRO R TRONIC 4WD
maks 17-18'e kadar olan favorilerinizde dizel düşük km li temiz araç yok mudur çevrenizde falan![]()
fiesta,206,clio hb gibi
s-type r
Connecting site...
Connecting site...
2.5turbo mondeo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64108009/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
doğrudu şu an temizdir diridir iyi yürüyordur hatta almak isteyen olursa baktırsın içine sinen alır ama arkadaşım da satıyordu o daha satamadı ilanı kaldırmış 2007 galiba ondaki hem de 85000 de falan 1 parça boyalı mı ne hem de aynı paraya
taş koymak gibi olmayayım da bilginiz olsun düşünen varsa, ben alacaktım DOD'dan hatta dedim heralde haberleri yok arabanın ne kadar değerli olduğundan.. aracın pert kaydı var komple boyalı dedi DOD bana, oldu o zaman diyip kapattım![]()
Para olsa beklemem eğer gerçekten fotodaki gibiyse
Connecting site...
#RenaultSport Clio-R
Connecting site... orjinal gayet düzgüne benziyo
Parayı bilmemde araç nadide imiş
Connecting site...
Buda içini gör aşık ol modeli
Connecting site...
#RenaultSport Clio-R
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)