yaşına göre temiz
Connecting site...
Printable View
yaşına göre temiz
Connecting site...
Makyajlı olmayan kasa 1.4 tdci titianium aynen öyle.
:D bana değil ama on yargısı olanları tek tek ring taksi gibi yapıcam bu gidişle.
kia neymiş diyen 1-2 arkadasım nası kia bu oha şekline girdilerde.
ayrıca bir gerçek 5-10 sene önce hyundai sonra kia alıcan deselerdi s.kt.n g...n lan derdim :D şuan iyiki almısım diyorm.
alışım da bomba ztn :)
eski i30 vardı zaten tam yenisine kaldırmıştıımki (kendi içimde) gittik baktık sonra babama dedim bide kiayada gidelim diye (içine bayılmıştım daha önce baktıgımda)
gittim baktım aldım reddemeyecegim teklif sundu valla satıs temsilcisi :D beyaz - siyah diye tutturuken.temsilci m.gri rengi 2bin daha indirip 51.500 diyince :D babamın bakısı vardı s.ç..m rengine gride al begendiysen dedi . hayır diyemedim (kasım 13 clio4 icon 55, ceedin liste fiyatı 56.900 dü -boş astra 58 leonda 55-58li bişeydi) ceed şuan 66.300 liste fiyatında :D
bilmeyen biri bana vag'cı der ama sorsa rio mu polo mu? vallahi rio derim.
http://i.hizliresim.com/vzAEmA.jpg
http://i.hizliresim.com/nP97kN.jpg
Kia Rio ve Soul bencede çok güzel arabalar, fiyat-performans açısından gayet mantıklılar.
B ve c Segmenti bana göre iş görmelik ticari ve halk işi arabaların olduğu bir segment.
bu segmentte çok paralar saçmaya hiç anlam veremedim. istediği kadar lüksü premiumu olsun segmentin amacı ortada.. zengin olmak ile çok para saçmak arasındaki ince çizgi gibi..
bu segmentte en dolusu en ekonomiği fiyatıda en uygunu hangisiyse hep favorim o araç olmuştur. şu andada bu segmentlerde kia ve hyundai nin üstüne kimse su dökemiyor.. almanın boşunun fiyatına adamlar full dolu cam tavanlı dizel otomatik gayette kalite seviyesi almanı aratmıycak uzun yıllar binilicek sorunsuz araçlar satıyorlar..
ceed için bayiye gittim dün , 2013 concept otomatik benzinli için 55 lira dedi.rio benzinli otm. fansi içinde 50 lira dedi , koşa koşa çıktım bayiden.tamam kaliteli , oturaklı güzel arabalar ama bu paraların arabası değiller bence. ( rio bu paraların arabası değil , ceede lafım yok )
[QUOTE=Anıl E.;7488597]Valla HB olmasını istiyorum sedanlar'da beğendiğim sınırlı . Az yakarsa benzinlide olabilir .
rionun fancy donanımı gayet tatminkardır. rakiplerine kıyaslanırsa ucuz bile kalır.sportyi olan en üst donanıma yetişen yok zaten
Connecting site...
Yoh amuaa - YouTube
Demeden edemedim.
Rio 1.25 test etme şansı olan var mı aramızda ? Arabanın performans yakıt durumu ne alemde acaba ? Donanımhaber gibi saçma sapan sitelerde yazilanlara inanmak istemiyorum.