kullanılmış mendil gibi bir köşeye attı.... :(
Printable View
V70 D3
Connecting site...
2 tane Volvo sahibi olduk, ikiside sıfır, S70 T5 ve S60 2.0T ikisinde de deriler (bej) 1 yıldan sonra bozuldu, ikisininde direksiyon derisi soyuldu. S70'e OEM üst alt ahşap olşandan serviste garantdein taktırmıştık. Söledikleri o zaman; bu derilerin sıcak havalarda çok çabuk yıprandığı özellikle izmir-Ayvalık-Bodrum gibi bizim bulunduğumuz bölgelerde yapısından dolayı çok daha çabuk bozulduğu idi.
Sebebi hakiki deri olması yani (Ayrıca damarlarına bakın daha pullu ve damarlı bir derisi var Volvoların daha hassas). Suni deri olsa 320d-C180 vs standart derileri gibi bozulmaz.
evet çok yumuşak deri kullanıyorlar rahat kaliteli ama sıcakta çabuk bozuluyor sık sık bakım yapıp beslemek gerekiyor
Birde deri koruma&bakımının iyi yapılması lazım her mevsim geçişinde yapılması gerekli diye biliyorum. Sıcak-Soğuk hava değişiminden v.s etkilerini azaltmak adına ve uzun ömürlü olması için. Hatta bu ay bende yaptırmayı planlıyorum :D
2011 den beri varmış ihaleye cıkcaklar daha yeni gördüm böle bişeyin sahibindende olcagını
http://istanbulicrasatis.sahibinden.com/