jantları farklı olanı aynı renk targa4 dün sahilden yeşilkoye girdi benimle beraber felaket alet ya![]()
jantları farklı olanı aynı renk targa4 dün sahilden yeşilkoye girdi benimle beraber felaket alet ya![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Volkswagen Passat 1.9 TDi Comfortline 2000 Model 26.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
jantlar benim a4 ün eski jantları dtm edition arkadaşlar gece 2 de izmirden gelip aldılar geri döndüler![]()
Yine diyorum. Kendi arabası. İster bedava verir, ister 1 trilyon ister. Bu kısmı bizi ilgilendirmez. Cok yada az. Ama sayıLı vtec'Lerden biri bunda hemfikir oLaLım. Turşu vtec'Lere şu an 22 23 lira fiyat cekiyolar. Bırakında kazasız boyasız 108 bindeki arabaya istesin yani şunu. Yine diyorum fazla yada az o sahibinin kendi fantezisi. Aldıgı fiyatı biliyomusun ? Yada alırken verdigi parayı gördün mü ? Kaça aldıgını ne yaptıgını ben biliyorm. Böyle aşalayıcı olarak kaça aldı kaça satıyo filan gibisinden aşalayıcı yorumda olmaz hani.. Konuyu uzatmaya gerek yok. Eşek Kadir abinin ister biner gezer ister gece s.ker ister 27 milyar ister.
Hocam konu asmis kendini biraz normalde cvp verecegim tarz bi konu degil ama ozanlik kisim brz can skci , arabami kaca aldigimi yazdigimi hatirlamiyorum ama bilen arkadaslar biliyo fiyat yazan sekildedir guzel araba guzel para , eder etmez sorun degil ama is fiyatta ahlaka geliyosa sahibinden e gir bi bak derim.s enin yaptigin sey yanlis dusuncen senindir saygi duyarim ama seninde saygi duyman gerekIr..
Volkswagen Golf 1.8 GTi 1990 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk en sondaki fotodan dolayı hahahahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)