anlamadın galiba dediğimi gökhan
ben başka birşeyi ifade ediyorum ucuza boş araba almaktansa biraz daha fazla verir daha fazla parça olan arabayı alırım çünkü üzerindeki parçalar daha uyguna gelmiş oluyor.
kastettiğim konu budur. ayrıca fiyat ve alım-satım işleri göreceli işlerdir o yüzden ne olacağı belli olmaz.
CZT nin sahibiyle görüştügümüz kadarıyla sol önden bi kazası var şase kuleler de vs. hiç bi sıkıntı yok.araç tavan hariç boyalı die bilgi aldık.
Dr.Ecu
önceden ilanı vardı, 19 milyar mı ne yazıyordu. İlk sahibi H. YASAK, çok sevdiğim bir arkadaşımın abisindeydi, dergiyede çıkmıştı haziran-temmuz 2007-8 tr tuningeye mini evolution diye. o zaman iyidi, ama sonradan kötü duyumlar çıktı, güzel bir kazası varmış sanırsam. Vardı forumda bir yerde yazılıp çizilenler![]()
D.N: Tabi bu araç YSK ise, çok benzettim ben ama![]()
araç bende faruk yazar şimdi herşeyi![]()
doğuşla msn den de görüştük zaten sizlerinde bilgisi olsun işine yarıyan ihtiyacı olan varsa ulaşırlarsa yardımcı olurum.
Aracı Alican içın birlikte aldık.
Sağ önden kazası var kule şase kaput panel orjinal
sağ ön çamurluk değişik belaltı boyalı,
motor şanzuman turbo vs kesinlikle çok düzgün istediğiniz yere gösterebilirsiniz zaten yağı suyu filtreleri radyatörü bujileri lastikleri debriyaj baskı balata seti sıfır haricinde sormak istediğiniz bişey varsa buyrun
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Mercedes - Benz 300 300 TD 1990 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk
Çoook iyii
Mercedes - Benz 300 300 TD 1986 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk
Şu Çin işi far stop panjurdan ne anlıyorlar anlamıyorum arkadaş![]()
yakıt canavarları ama fordun pikaplarına bitiyorum ya.
şuna bakarmısınız bmw gran turismo bile yanında polo gibi kalmış.
2011 Ford F 350 128.000 USD Galeriden satılık sıfır
2011 Ford F 350 127.500 USD Galeriden satılık sıfır
Fiat Mirafiori 1.6 1980 Model 90.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk
neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ki![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)