10 lt üstü üzer evet
bende hız sabitleyici esp hill holder asr fln var donanım sıkıntım yok ama o passat sonuçta
ahaha sesli güldüm
yok tanıdığımız bir abimiz araç kullanmayı fazla sevmez şehir içi , hep kendi garajında
mümkün mertebe yürür spor olsun diye
yeni alacağı cc nin km side 10 sene sonra aynı olur
neyse konuyu hiç ettim devam edelim
boş geçmeyelim
fsi passat:
Connecting site...
skoda superb:
Connecting site...
FSI motorlu passatların şehir içi fabrika verisi 10litre.Fabrika verisini yaksa şehir içi 50 kuruş yakar zaten.Yaktığına göre gitmemesi ise cabası.
Fsi hic mantikli degil onun yerine km si yuksek olsa bile 1.4 tsi almak daha akilica hem performans hem yakit konusunda uzmez
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
2.0 tdi passat neden düşünmüyorsunuz ?
1.6 fsi kesinlikle üzer, yakıt olarak değil de performansı gerçekten çok zayıf.
piyasada tercih edilmeyen 2.0 fsi bile bana göre daha mantıklı. sonucta 1.6 ile basacaksın araç yürüsün diye, 2.0 ile aynı yakıtı tüketeceksin, belki daha bile fazla yakacaksın bunun karşılığında da performansı 2.0 fsi'dan düşük olacak
bence az kullanılmış, yorgun olmayan 2.0 tdi'lara bakın
3 sene nefes aldırmamışlar arabaya km enfes
Connecting site...
orjinal, boş ve alçak olmayan araçta görmek varmış ramsda
Connecting site...
1881 - 193∞
Connecting site...
bunun km nedir böyle ya![]()
Turgay şeren spec ya yok ebesinin şeyi dedirtti km'ye bak
75 hp lik motorla bitermi okadar km. korsan spec falan heralde tek basına bir insan yapamazki o kmyi ya
1881 - 193∞
15 bin tl ye kadar (sahibinden şişirme payı 17 bin) favorilerinizde genç için çok sorun çıkarmıyacak ve budur git al bin diyebileceğiniz favorileriniz varsa bekliyorum.
fiyat/kalite oranı muazzam. bu fiyata tam olarak aklımdan geçen araba ancak para para para.
Connecting site...
e34 m5 wagon..
Connecting site...
m5 vagon jantlar yanıyor rengi olarak yeşil olsaymış o jantlarla daha bi giderli olurdu ama böylede güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)