Amerikalilara gore Amerikanlar sorunlu, kullanissiz araclar o yuzden Japon ve Alman araclari populer. Bir diger etkende asiri artan benzin fiyatlari. Tamam dunyaya gore hala ucuz ( galon $3.80 civari ) ama ben $1.35 oldugu gunleri hatirliyorum sadece 8 senedir burada yasamama ragmen. Insanlar 20centlerden bahsediyorlarHal boyle olunca v8 biraz gereksiz kaliyor ozellikle otomobili sadece ulasim icin kullanan normal kullanicilar icin. Otomobil meraki olan diger kesimin ise zaten ikinci arac olarak yukarida saydiklarindan bir tanesi garajinda mutlaka vardir.
Amerikalılara göre araba az yaksın çok gitsin mantıgı mevcut, bu yüzden V8 sevmiyolar. Japon araçları az yakıp çok gidiyor onlara göre, durum hakkatende bölee...
Avrupalılar amerikanlara hasta, amerikanlar Japonlara hasta, japonlarda kendilerine hasta![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
yalnız adamlardaki ekonomi anlayışıda gene en az 2.5 falancamryler misal 3.5 v6 268 beygir hybrdileri 2.5 falandı galiba
yani ekonomi anlayışları bizdeki gibi 1.2,1.4 benzinli yada 1.4,1.6 dizel motorlar değil
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bizde ekonomi için pcx falan mı alsak diyorsun arkadaş grubu olarak topluca..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
ya 50 mili geçemedigin yerde v8 ile gezsen ne olur v12 ile gezsen ne olur.. ben yusufun yanınada çok gittim başka eyaletlerde de bulundum, her yerde durum aynı..
Tango-1 never dies.
pcx dedim koyıyım bari 2 arkadaş 125 liğini aldı adam arabayı bıraktı motordan inmiyor .. yakmıyor kokluyor derlarya bu koklamıyordabizde 4 kafadar diyoruz alsakmı 150 liğini..
Connecting site...
Connecting site...
Yakın bir arkadaşım için max 15 bine kadar temiz ve hafif genç işi düzgün favorilerinizi alabilir miyim ?
.
Abi ben hayatında ilk defa motora binen bir insanım sadece a2 alırken ybr 125 kullandırmışlardı onuda işte 1.vitesde kalkıp gitcek kadar bu aralar bir tanıdıgımın xmax 250 abs sini kullanıyorum arada hız yaparken korku oluyorama çok ayrı bir dünyaymış senin link koydugun motorlar daha ufak tefek şehir içinde çok keyifli olur
yakıt olarak bizim 250lik 16 kuruş falan yakıyor 250lik oldugu için ama absli si varsa onu alın derim hani böyle her aha şimdi yerdeyim dedigimde hiç kendini bozmadan duruyor
neden bu kadar anlattım bilmiyorum bu arada
![]()
bende zaten gv250 varson zamanlarda ekonomi odaklı çok konuşur olduk bari yapmışken dibine vuralım dedik iki arkadaşda aldı bu pcx 125 liğini motor yakmıyor koklamıyor start stop da var zaten motorda 150 liği dahada ekonomikmiş öyle diyorlar yapmışken bari ekonomi dibine dibine vuralım falan dedik bizimkide şehir içi zaten git gellik
![]()
100 e kadar düşürmüş enayi. 10 a satarsa öp başına koy![]()
Connecting site...
kısa bir soru sorayım
1.6 multijet emotion plus lineamı verip b6 passat 1.6 fsi comfortline alsam hata yapmış olur muyum
arabamdan çok memnunum ama passatın yeri ayrı bende
kilometrelerde aynı satıp alacağım aracın 30k civarı
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
donanım olarak ikiside aynı hemen hemen konforu tabiki sevindirir
km de 45 - 50 kuruş yaksa kabulüm
teknik verilere baktım hızlanması son hızları yakın birbirine
sanırım lineada turbo var diye hızlanma hissiyatı kuvvetli
buna lpgde tam uyum sağlamıyor sanırım
cezbeden yanı araç daha 30 binde değil
gerçi benimkide 35 binde![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)