Bu adamlar bu arabaları satıyor ya ona yanıyorum yav golf lan altı üstü golf işte golf'ün üretiliş amacı belli orta halli insanların binebileceği bi araba üretiliş amacı bizde premium fiyatı oldu.
Bu adamlar bu arabaları satıyor ya ona yanıyorum yav golf lan altı üstü golf işte golf'ün üretiliş amacı belli orta halli insanların binebileceği bi araba üretiliş amacı bizde premium fiyatı oldu.
Acil deyip , piyasa fiyatının üstünü isteyen insanları anlamakta güçlük çekiyorum.Acil kavramını ya ben bilmiyorum yada kavramın anlamı değişmiş
Boş geçmeyelim ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5092886/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9195701/detay/
Yok abi ies için satmadım , 159 alma planlarım vardı. Evde kavga çıktı , yine mi piyasası olmayan araba alacaksın diye30 lirayada adam gibi araba bulamadım. Bakalım 3-4 ay biner satarım zaten.
Başladık zaten vurmaya.Arabanın km'si biraz yüksekti , sadece yazılım atmıştım. Onu geçiş aracı olarak görüyordum. O yüzden daha fazla masraf (yükleme) yapmak istemedim. Ama ben bu güzelim orjinal bravo bu fiyata nasıl satılmaz diye , bak görürsün satıcam tarzında işi inada bindirmiştim artık arabayı satarken
ibrahim o ies'ler o paraları etmez.
birtanesi zaten makyajsız. direkt ele 20li para vericeksen kesinlikle makyajlı olmalı
gri renk bu arabada cok aranan bi renk değil beyaz yada kırmızı olmalı.
ayrıyetten bu paralara alacaksan üstünde ekstra bişiler olmalıki satarken seni kurtarsın arabanın hızlı satışını artırsın.
ve bu fiyatları hak eden arabalar değil cok uzun 2011 gibi araştırdım iesler 16binken bıraktım bunları araştırmayı hak etmediğini düşündüğümden. ve benim bakıp almadıgım arabalar 20li rakamlara satıldı zaman içersinde
ies satılırmı satılır , kar edilirmi illa edilir
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ya bende anlayamıyorum bu piyasayı, millet birbirinden göre göre " ooo ozaman benim arabam bu kadar eder" diyerek piyasayı yükseltiyor ve hepsi olmasada içlerinden hakkaten satılanları var.
ben bugün vti mı ilana koysam en fazla 25-26 isterim, ki benim aracımda ep3 typer koltuklar, ep3 typer direksiyon v.s. gibi extraları olduğu halde.
kaldıki gözümdeki vti ların tamamının ederide bundan yüksek değil, adam 1.4 sunrooflu diye güvenlik paket dahi yok koyduğu meblağ 21..
karşı karşıya geliyoruz bu örneği veriyorum, hemen geri vites.. e abi pazarlık payı var ondan öyle yazdım, ulan pazarlık varda 15 e mi düşeceksin sanki
yine diyeceksinki 19.500 son..
tamam senelerin hondacısıyız da mantığımızı yitirmedik ki, 13 ve üstü yaşında bir arabaya , esp si yan hava yastıkları ,hatta boşver bunları ya
sürücü hava yastığı bile olmayan bir modellerdeki araclara bu paralar gerçekten israf değil israf ötesi.
şahsen o bravo konusundada ben bravoyu hayatta satmazdımbana civic EK 1.4 - 1.6 - hatta vti mı bravomu desinler ben bravo derim, ekonomik -yeni teknoloji bir motor - donanımlı araç ,,aero ve dizaynı v.s. daha modern bir araba sonuçta.
Netice olarak biz böyle hep serzenişte bulunucaz ,ama bu piyasada hep yükselecek sanki![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)