ikinci airbag ve abs dışında bu güvenlik paketinde ne var biri bana açıklayabilirmi![]()
Güvenlik paketi deyince benim aklıma minimum 8 airbag, bilimum fren destek sistemleri vs vs geliyor.
ikinci airbag ve abs dışında bu güvenlik paketinde ne var biri bana açıklayabilirmi![]()
Güvenlik paketi deyince benim aklıma minimum 8 airbag, bilimum fren destek sistemleri vs vs geliyor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
aynen hacım güvenlik paket diyince iki airbag ve abs giriyor, utanmasa alarmda var , neticede güvenlik unsuru denilecek
vtec 2 lerde öyle , ne var abi bu arabalara 30 ettirecek güvenlik paket ? biri çıksın desinki şu var, hele typer![]()
bugün senin superb yada bendeki laguna ile hangisi yanyana gelebilir dolulukta konfor ve güvenlikte, hiçbiri , ama bak piyasaya, perti olan typerlara 45 e normal deniyor![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
ilk fırsatta senin arabayı almaya calısıp hondacılıgını bitiricekler bu kadar mantıklı bu kadar görerek yazmak diğerlerinin işine gelmicekdir
benim iesi aramam hem şeklini sevdiğimden hemde kimse alınmasın şahin gibi düz araba opsiyon yok sorun yok mantıgı vardı bende ozamanlar![]()
koray abi GP önemli...
adamlar güvenlik paketi GP diye kısatmıs fiyadıda mini GP kıvamına getirmsler
sorarlarsa 2 hava yastıgı var dersiniz![]()
Araba satıyon arkasından hayıflanıyon baran
sattın gitti değerini bilen biri aldı kullandı keyfini sürdü sattı
bende alfayı yok parasına verdim piyasa oldu 55-60 arası ben demiyorum arabam ölü fiyata gitti alan hayrını görsün diyorum
cla ile bi aksam cıkalım kayıplardasın plakan aklımda![]()
o kısmet işi dolarını tl ye ceviren bi cok firmanın 1 gecede battgını biliyoruz allah başka dert vermesin .
ben şahini sattım baran siteden bi arkadaşmz arkadaşına aldı, pazara gittik abartmıyorm 1 lira üstüne rahat satabilrmisiz bi kere iç çekmedim cünkü temiz sattım saolsn 2tane güzel insan tanıdım alanlar beni uğraştırmadı kâr saydım. sende cuma ilana koydun aksamına sana okeyi verdim pazartesi geldim aldım lagunayı 1 günde satan insan sayısı cok azdır sende bunu kar say![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Çıkalım yavrum EOS'la uğraşıyorum bu araGolfu İboya sattık (yine yok parasına
) millet bizim sitede boşline 1.4TSI'ı o paraya satıyor model yılıda daha düşük sölenmiyorum biz hakkına satıyorum millet düdükleme peşinde.
Ben zaten senin gibi birine satmasam sölenirdim, sölenmiyorum şimdiki fiyatlara söleniyorum kıyaslama yapınca.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)