Ofsetli bir jantla bunu hayal etmek istemiyorum :)
Printable View
Gölge Dansçısı nikli üyemize gelsin :D
Ferrari 430 F430 Spider 2006 Model 176.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65438266
bizimkiler görsel ve hacimci abi :D ehliyeti olan kimse yok evde rahatmı genişmi ona bakarlar :D cok yakıyomus yok motoru arızalıymıs cok ilgilenmezler
soner abiye gelsn
Ferrari 355 F355 Spider 1996 Model 89.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 49152297
bu galeri bizim egitim binasının yanında hemen.. hatta 4. fotoda ki tel örgülerin arkası pist.. bi gün egitime giderken fark ettim bu 355'i.. bakıcam derken öndeki kamyonete fena yazılıyordum
:D
sırf koltukları için şöyle bi doğan alıcam sonunda:D
2 sene boynca okula gidip geldim :D o yolldan her sefer orayı bi göz ucuyla süzerek geçerdim :D cok güzel araçlar oluyor klasik vardı bitane bide bunla beraber başka güzel bi ferrari vardı hatta yanılmıyorsam bi a4 vardı sarı forumda birisi almstı o aracda burdaydı :D özledm o galeriyi önünden geçmeyeli bayağa oldu
yanlız bu 355 neden okadar süreden beri orda simdi tahmin eder oldum tek ilan ve haliyle bayağa fiyat yazmslar diye düşünüyorum
eskiden beri L'nin koltuklarına hastayım 500 Merso koltuğu gibi şişkiNliği falan ee araçda orjin olunca şartel iniyor otomatik :) kaçmazsa alacam bu arabayı nasipse
Xor ağabey, bunu yapmak istemezdim ama... Bu arada ikinci linkteki jant beyazda olsa, oturur ağlardım valla. Wagon fetişistim var kabul :)
http://www.emercedesbenz.com/magazin...11-feature.jpg
Mercedes-Benz Tuning Blog: RennTECH E55T based on Mercedes-Benz W211 Wagon
bahceliyi doğan slx de hayal ederdim :D
Loto çıkarsa F355 benim ... siteden başka birisinede çıkarsa kısmetime mani olmasın diye söylüorum :)