Gölge Dansçısı nikli üyemize gelsin![]()
Ferrari 430 F430 Spider 2006 Model 176.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65438266
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bizimkiler görsel ve hacimci abiehliyeti olan kimse yok evde rahatmı genişmi ona bakarlar
cok yakıyomus yok motoru arızalıymıs cok ilgilenmezler
soner abiye gelsn
Ferrari 355 F355 Spider 1996 Model 89.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 49152297
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bu galeri bizim egitim binasının yanında hemen.. hatta 4. fotoda ki tel örgülerin arkası pist.. bi gün egitime giderken fark ettim bu 355'i.. bakıcam derken öndeki kamyonete fena yazılıyordum
![]()
Tango-1 never dies.
sırf koltukları için şöyle bi doğan alıcam sonunda![]()
2 sene boynca okula gidip geldimo yolldan her sefer orayı bi göz ucuyla süzerek geçerdim
cok güzel araçlar oluyor klasik vardı bitane bide bunla beraber başka güzel bi ferrari vardı hatta yanılmıyorsam bi a4 vardı sarı forumda birisi almstı o aracda burdaydı
özledm o galeriyi önünden geçmeyeli bayağa oldu
yanlız bu 355 neden okadar süreden beri orda simdi tahmin eder oldum tek ilan ve haliyle bayağa fiyat yazmslar diye düşünüyorum
eskiden beri L'nin koltuklarına hastayım 500 Merso koltuğu gibi şişkiNliği falan ee araçda orjin olunca şartel iniyor otomatikkaçmazsa alacam bu arabayı nasipse
Peugeot Sport
87 Buick CcC Reyiz CcC![]()
Baheli'nin klasik tutkusu - Hrriyet Gndem
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Xor ağabey, bunu yapmak istemezdim ama... Bu arada ikinci linkteki jant beyazda olsa, oturur ağlardım valla. Wagon fetişistim var kabul
http://www.emercedesbenz.com/magazin...11-feature.jpg
Mercedes-Benz Tuning Blog: RennTECH E55T based on Mercedes-Benz W211 Wagon
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bahceliyi doğan slx de hayal ederdim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)