PM'ye gerek yok. Zaten bu bilgileri, "en son olur" fiyat bilgisini falan PM ile paylaşan üyelere ifrit oluyorum. Ne diye 1 kişi bilsin ki bu bilgileri. Herkes bilsin.
Öncelikle eksik gösterge yok. 3'lü podun olduğu yerde standart olarak kapaklı bir göz var.
Arabada hemen hemen her yer boyalı.
Ön panel hafif bombeli, tıklanmış hafif zamanında. Airbag açmamış.
Sunroof-ön cam arasında vernik lekeleri var, yani kalitesiz bir boya işlemi görmüş.
Sol veya sağ ön direkte yumruk kadar göcük vardı.
C sütünunda, sürücü kapısı üzerinde vernik lekeleri belli oluyordu.
Sol ön çamurluk değişmiş.
Arka tampon değişmiş.
Arka camda 3-4 reziztans çalışıyor.
Ama ben sattığımda motor, yüreyen aksam 10 numara idi. STi krank, wiseco piston, eagle kol, cosworth yağ pompası, ara-orta susturucusuz SS egzoz, shortshift, gerekli tüm göstergeler (egt, wideband, yağ sıcaklık, SAFC neo, turbotimer vb), H&R yay, koni amortisör, SSQV blowoff, water spray, STi intercooler, özel fren diskleri-balataları, ziebart ses-pas önleme yalıtımı, xenon sisler, yan sanayi STi kanat, Ziebart cam filmi ilk aklıma gelenler.
Yedek anahtar arabayı çalıştırmıyordu, immobilizer sıkıntısı vardı.
2 sene falan bende kaldı araba, 5000 km ya yaptım ya yapmadım. Benim 3. arabam idi yani tam keyif arabası idi.
Doğukan bunları bilerek aldı benden, diğer sattığı arkadaşa aktardı mı bilmiyorum.
Ben Doğukan'a (Sanırım Özgür ondan aldı) daha yüksek fiyattan satmıştım, şimdi dip olmuş fiyat.
İlandaki 218 HP+110 HP turbo olayını çözemedim.
Aslında bu bilgileri benden sonraki sahiplerinin vermesi daha uygun olur. Herhalde son sahibi almadan ustasına baktırmıştır diye düşünüyorum.
Bu site herkes arkadaşının arabasına hep "10 numara arabadır" yorumu yapıyor nedense ama HV 774 için durum bu. Siteden arkadaşlar (bu site içinde 2 veya 3 kere satılığa çıktı sanırım bu araba) satarken de tüm yorumlar "10 numara arabadır, alın" yönünde idi. Kimse bu hususlardan bahsetmedi......
Bu hususları bilerek, gazlama amaçlı alınabilir belki...... Ama subaruya bineceksiniz kenarda bir 5000-10000 TL'niz olsun.....
Not: İsimleri karıştırdım. Ben Doğukan Topkaya isimli arkadaşa sattım arabayı, o sanırım Özgür'e sattı, Özgür'de başkasına, o başkasına, sonra satan kişi geri aldı, sattı diye gitti olay..... Son 2.5 yılda 6 ayda 1 el değiştirdi sanırım araba.
Okumadan imzalamam.....
buda bizim buranın aracı ilk sahibinden
Renault R 12 TSW 1993 Model 8.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 65904618
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Sahibinden Satılık 1974 Model 10000 Km Fiat Diğer Modeller 15.000 TL - 57916334
GELİP BAKIN BEĞENİRSENİZ ALINN NOT BEGENMEYEN HENÜZ ÇIKMADI
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)