Biraz yere yakın olsa, 2-3 cm yeter
Connecting site...
2000 sonrası iyi doğrudur.. bende 97 528 e bindim baya bir süre okadar uzun vites aralıkları varki toparlayana kadar giden benzine de zamana da yazık.. ama tabiki uzun da çok keyifli.. yinede tartışma konusu bu değildi ki ? 40 üstü fiyatlara 520 ler var ? yahu geçen sene 27 32 bandında gırla 520 ler 528 ler vardı 2003 ler 35 38 çekerdi ? bu 2. el piyasası hakikaten bir garip..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
E39'ların fiyatları cidden çok garip. O konu doğru evet. 530'lara bakıyorsun yeni kasayla arasında 4-5 milyar fark olanlar var. 525 bakıyorsun 528'den kat be kat pahalı. Model yılından da kaynaklı bu durum tabii. 520'lere bakıyorsun. 530 ve 540'tan pahalı![]()
Yaklaşık 4-5 aydır arıyorum. İsteğime göre temizini düzgününü güzel fiyatlısını bulamadım.
kullandığım 520i 2003'tü ve yeni nesil motora sahipti. tam 200.000'deydi ve ekspertiz'de motoruna %75 vermişlerdi. galerici bile (özkardeşler) performans bekleme ama 10 numaradır demişti. belki de sorunluydu bilmiyorum, zaten kısa sürede satmıştım.
e200'ün 150'lik 520i'den kesinlikle daha iyi olduğunu biliyorum ama 170'lik ile kıyaslamam kendi kullandığım ve sorunlu zannettiğim 520i'yledir. ona birşey diyemem ancak e200 kompressor (2001 model ve 95.000 km'deydi) dediğim gibi alayını gömer; alt devirde de üst devirde de... zaten motoru bi yana öyle bi araç da kasa da gelmeyecek dünyaya. bu e39 için de geçerli.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Ben de böylelerine ayar oluyorum. Hayır maden kaparo alıyorsun neden öne çıkan ilanlar kısmında yayınlatırsın.
Connecting site...
Favori değilde kendi aracım temiz güzel tanıdığa gidicek araçtır ihtiyacı olan tanıdık varsa önerebilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3447675/detay/
Yazılım dp li giulietta ile e200 komp gömüyorum bende yola
sadece 1 kere geçti oda ben 1 den 2 ye gec attım bekledım 3 e atmadım orda yakaldı geçti
sonra 4 kere denedik ayrı zamanlarda basar basmaz bye bye diyorum
200 den sonra acılıyormus vs ama 200 den sonra acılsın kendi basına mercedes![]()
Bizim ülkede bir de böyleleri var; engelli olarak şuan sattığı bedelden çok daha aşağıya 0'ını alıp, bir sonraki alacağı 0 aracın parasını çıkartmaya çalışan.
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)