Bu kadar yuksek km de //M gormemistim hic. 438k km de..
2002 BMW M5 400HP V8! Black/Black excellent condition!
Printable View
Bu kadar yuksek km de //M gormemistim hic. 438k km de..
2002 BMW M5 400HP V8! Black/Black excellent condition!
Tabiki iyi birsey yaw. Hic usenmemis o kadar foto cekip eklemis onun icin yazdim :)
bişey merak ediyorum... amerikan arabalarında veya amerika için üretilmiş modellerde neden bardaklık olmak zorunda :) bu adamlar evde kahvaltı yapmıyo mu çay filan içmiyo mu :D
Tr paketlerde de vardir yahu bardaklik :)
C5'lerin donanımları baya iyi gerçekten.
Citroën C5 2.0 HDI Exclusive 2010 Model 62.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 133319021
amerikanlarda gördükleriniz aslında bardaklık değil. hani şu mc donalds'tan, burger king'ten aldığınız içecekler var ya; ha işte onların yuvaları onlar. :D
kardeş camları ortadaki butonlardan açmak bi eksiklik ya da geride kalmak değildir ki. bugün ds5 gibi en ekol tasarım modellerinde bile butonlar ortada. olabilir yani. :)
her zaman söylerim, böyle bi makine yeryüzüne bir daha gelmez. halis muhlis bmw...
+keşke her ilan böyle olsa. ;)
hamburgerin yanında içeceği, hani şu büyük seçim alındığında kocaman bi kartondan bardakla veriyolar ya... nasıl bardakmış mübarek, bizim banyo tasından büyük. :D
c5 bizim sokakda :D
ds5 için fatih'in açtığı bir konu vardı bulamıyorum şimdi. bir arkadaşıma okutturacağım. linki yollayabilir misiniz?
üç konu vardı. satılık konusunu satılınca sildirdim. konuların birisi auto bild onaylı test. :D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-degildir.html
http://www.techturkey.com/forum/sohb...va-dsport.html
oha yeni almamış mıydın sen yahu ne satması hemen?
Araç kaynaklı bir durumsa rica etsem yazabilir misin? bir arkadaşım bakıyor da ona gösterecektim konuyu.
teşekkürler
adam gemi gibi aracı sattı fıçı gibi a3 aldı :D bu adam e classe yada porsche alana kadar rahat durmaz.. :D zaten e classe yada porscheyi aldımı zamanında audi konusunda biraz atışmışdık bendede a5 vardı o sıra anlıycak o zaman beni sen haklıymışsın diyicek :D
@rodya; satma nedenim acil nakit durumuyla alakalı. kaçırılmaması gereken bi emlak çıktı karşımıza, o yüzden. tam da araca kaputtan tut eşiklere kadar film çektirmişken; motordan tut döşeme korumaya kadar yaptırmışken... bugün satıldı araç, pazartesi satışını verecem.
araçla ilgili tek sıkıntı şu ki araçta ciddi trim sesleri var. bilmiyorum sadece benim araca mı özgüdür ama aldığım gün de dahil ön sağ kapıdan tıkırtılar yükseldi. günden güne iç mekan tıkırtıları ve trim sesleri arttı. sol kapıya da sıçradı ve en son kokpitten de geliyordu bu sesler. 80.000 tl bayıldığımız ve daha 1.000 km'yi doldurmamış aracın bu hali sinirimi bozuyordu.
arkadaşınız dizel mi alacak biliyorum ama dizelinden uzak dursun derim. inanın dizel kullanıcılarının hiçbiri araç şanzımanından memnun değil. hatta nefret ediyolar o otomatikleştirilmiş manuelden...
araçla ilgili eksileri artıları yazmıştım o konuda, ne eksik ne fazla. onun haricinde bi olumsuzluk yaşamadım. ha bir de 18" jantlar içeri kütür kütür vurduruyordu, ufacık tümseklerde dahi. hatta tümsek dediklerim otobanlarda falan olur ya, 5 metreye bi koyarlar şeritleri (şoför uyumasın diye) onlar...
bu araç satıldı ve 2 aya kadar, mali durum toparlanıncaya dek ilerisi için yine ds5 düşünmüyorum. sırf trim sesleri yüzünden. a3'te karar kıldım ve hatta özel olarak sipariş ettirdim. o almanya'dan gelinceye kadar bugün de s60 1.6 e-drive kiraladım budget'tan. (volvo'lar da güzelmiş anladım bunu. :))
@SmT; sağolasın, sanko'da sık görme ihtimaliniz vardır bizi. :)
@darkmoon; tövbe de birader, trim sesi en nefret ettiğim olaydır otomobilde. :) öyle ki benim için aracın teybi ikinci gün bozulsun araç ama tık demesin oradan buradan. teyp yenilenir ama tıkırtı kolay kolay bulunmaz.
haa porsche de alacam durun bakalım siz. hem de nine eleven turbo!!! :D
trim sesini hatırlıyorsan senin konunda tatlı bir dille yazmışdım trim sesi ve fransız birbirlerinden kopamayan iki aşık :D ben onu kabullenip aldığını düşündüğüm içinde açmadım bir daha trim konusunu :D ama dolu araç allah var güzel araç fazla titiz olmayan adam için ideal dizelini alsaydın birde baya bir ekonominin dibine vururdun. :)
aynen, Allah var her yönüyle dolu bi araç. navigasyonu bile kitap gibi yüklenmiş. içi tasarımına göre oldukça geniş. içi de dışı da felaket yakışıklı. bakmıyorum diyen yalan söyler. xenon ve led far sistemi manyak. bi head up display var; bmw'de yok sanki öylesi ve daha neler neler... bütün bunları aslında hiç de pahalı olmayan bi etiketle sunuyor olması da cabasıydı.
Aracimi cok seviyorum ama yuksek km lere gelmis olmasi ve zaman zaman cikardigi masraflar arada dusunduruyor sat baska birseyler al diye . Birkac kez denedim ama gelen teklifler f30 un cikmasi ile birlikte oldukca komik rakamlar. Zararin neresinden donulurse kardir deyip 3e 5e bakmadan satmakmi mantikli yoksa az biraz masraf yaparak yillarca kullanmakmi ?
2007 bmw 335 coupe, 78k mil.
ciddi soruyorum, amerika'da dacia var mı?
pug, dacia, ranault, citroen, fiat ( 500 yeni basladi ), alfa romeo, opel yoklar.
evet yoklar ama bir dacia duster aldığını düşünsene 1.5 dci ortamda amerika aleminde tek olursun parmakla gösterir seni tüm latinolar negger lar aryan kardeşleri cripsler :D :D yo yo yo :)
bu arada bir belgeselde izlemişdim amerikada bir zenci uyuşturucu satıcısı eğerki rütbesi kıdemi artar iyi bir konuma gelirse jaguar alıyormuş o onun bir nevi sembolü göstergesi gibi bir şeymiş :D
vay arkadaş fransızlar şaşırttı beni.
Nisan 2012 de 64k mil 19500 e almistim. Alirkenki fiyati normal hatta az biraz piyasadan dusuktu. Su an 18den fazlasina satilamiyacak gibi gorunuyor. Dun gece biraz bakindim da 08ler 17-18 e 07 cabriolar 22 ye gidiyor.
bu arada camry 3.5 ler baya bir az yakıyormuş türkiye orantısında bile bana az geldi .3.5 277 beygirlik bir araca göre.. şehir içi verisi 12 litre baya baya bir iyi..
Onur bu kasada olan kronikleri, yuksek maliyetli masraflari hallettim olursa bi turbo problemi yasarim ileride. Onun harici tum sivilari degistirip incik boncuk birkac sey ile uzun sure sorun yasamam.
Iki farkli postta iki farkli fikir :) bunu satarsam arac kredi borcumu kapatip 3-5 e b6 a4 alip binerim yada yine kredi ile 09+ mercedes c300, lexus rx350 hybrid suv alirim. Karar vermedim henuz . Sadece farkli fikirleride gormek istedim.