:D
Modemini bi resetle Metin abi :D
Printable View
toplanma değil ahı gitmiş vahı kalmış
eğer arabanın hiçbir tramer kaydı yoksa bu arabaya kredi çekip yüksek miktardan hipotekli gösteriyorlar. örnek veriyorum piyasası 80 bin lira, 60-70-80 kaç lira kredi çıkarabilirlerse arabayı hipotekleyip krediyi çekiyorlar. çektiği paranın araç bedelini bu ilan sahibine veriyor geri kalan para cebine. 2 gün sonra krediyi ödemeyince hacize bu araba gidiyor
Sw hastalarına gelsin yabancıya gitmesin
Connecting site...
alfa cok güzelmiş .
koray abi :D sabah sabah bende tıkladım :D :D :D ama boşa tıkladık bi an tedirgin oldm tek değilmişiz :d
hacize banka experi gelmiyor ki icra memuru ve avukat geliyor direk
daha önce bu mevzuyu pert hasarlı araçlarda yapıyorlardı devlet engellemek için 5 ay kadar önce pert araca kredi mevzuatını düzenledi artık pert arabaya kesinlikle kredi çekilmiyor ve kasko yapılmıyor
evet arkadaşlar artık pek burda paylaşım yapmam diğer konu tam benim mantığıma amacıma uyuyor faydalı olma açısından "fırsat gördüğünü paylaş konusuna transfer ettim kendimi :D
İlkten bende bastım, ama aşşağıya inip koray abinin gülücüğünü görünce dedim aha oyuna geldik :D
Bu arada bu link isimleri neden değişti acaba ? Eskiden, hangi link' in ne olduğunu biliyorduk şimdi hepsi aynı isim olmuş.. Bir garip duruyor çoklu linkte..
vbulletin productı sanırım bozuldu :)
Kötü olmuş ya, düzelir inşallah.
Koray abi :D
Koray abi allah seni napmasın emi :D boşa tıklayıp duruyorum
Benim favorim aldım alıcam :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34907155/detay
Xor :D abi sabah sabah sandalyeden düşüyodum :D :D
Çok iyiymiş o satış olmama işi. Git istediğin cezayı ye, satışı olmadığı için eski sahibine gitsin hepsi.
kafamız hayrolsun.. O nasıl işmiş arkadaş gerçekten o zekiymiş sormak lazım ne olacak samanyolu galaksisinin bu hali?
Vay arkadaş hala tıklayan var :) ne bereketli postmuş :D
4e bitirirsek iyi, 4 liralık ceza yer bırakırız bi kenarda. Parçalarını söküp satsak yarısı da çıkar o paranın zaten.
Elinde bir tane daha turşu olucak herşeyi tamamlıycaksın yada parçalayıp satıcaksınki zaten parçası yok aluminyum olduğu için kaput düzelmiyo hertürlü parça olarak para eder :)
biri arabayı alıp adam öldürse, dükkan soysa yok yere hayatı zindan olacak. kendi topuğuna sıkıyor adam haberi yok :)
Connecting site...
Muhtemelen o da satışsiz almıştır.
[QUOTE=Burak;6997127]Connecting site...
Akşam akşam yapılır mı bu :D Kombinasyon gerçekten iyi.
z3 gece gece öldürdü resmen
PORSCHE RCZ ...:)
Connecting site...
o araçda %99 o adamın üstüne değildir oda öyle almışdır hatta belki ondan önceki sahibide öyle almışdır akç sahibinde öyle elden ele gezmişdir araç..
Allah bilir gerçek sahibi kimdir hikayesi nedir.. bu tip satışı verilemeyen araçlar var piyasada .. para çöpe gitmez sec in parçaları çok değerlidir .. :)
vti fiyatına z3 iyiymiş
Connecting site...
okuyun adam gercekcı..
Mazda6'lar çok karizmatik duruyor..
Connecting site...
Connecting site...
Efsane YD 325 :) Fiyat yorumsuz.
Connecting site...
fiyata bişey demiyorumda araç harika