FATİH Nickli Üyeden Alıntı
kadir gecesi sona eriyor, şu konuyu bağlayıp yatacam...
@CGTY; az çok beni tanıyan varsa forumda, genelde yıkıcı olmam ve yapıcıyımdır bilirler. hatamı da farkettiğim anda hiç gocunmadan kabul ederim. senden forum huzurunda özür diliyorum arkadaşım. çünkü jaguar konusunda benim araca sayıp saydıran sen değilmişsin; karıştırmışım. sen, o sayıp saydıranı "fikir beyan etti" diyerek savunan arkadaşmışsın. bu yönden kusura bakma ama sen de alfa konusuna öyle bi girdin ki anında o arkadaş sandım. tekrar özür olsun kardeşim, hakkını helal et. ;)
şu da var; o alıntı yaptığın mesajda, benim araca hayırlı olsun diyeceği yerde sayıp saydıran arkadaş hakkında benim ne yazdıklarımı da görüyosundur. (2. alıntıda 57 no'lu mesajım) adama gıkımı çıkarmıyorum bak. kin kusmuş ama benden ona karşı abuk subuk bi atar gider yok yani.
yalnız haklı olduğun ortaya çıkınca böyle 10 yaş büyüğüne senli benli veya emribaki yazıp çizmen hoş olmamış, yakışmıyor. bizde küçüğe "kardeşim" ya da "yeğen" falan denir. sen de en azından "abi" sıfatını büyüklerine karşı kullansan inan daha örfümüze adetimize uygun olur güzel kardeşim. anlaştık... ;)