Volkswagen Bora 2.3 Highline 1999 Model 19.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 134623705
Volkswagen Bora 2.3 Highline 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 131568530
Printable View
pick upda en makbülü 4x4 de ondada tek sıkıntı arazi aracı olarak geçiyor o zamanda vergiyi normal araç vergisi üstünden ödüyorsun.. yoksa wildtrack o hacimde panelvan ve motorlu karavan vergisi üstünden ödense yakıtına bakmam sadece yıllık otomobil vergisine oranla geçdiğim kardan yakıtı bedavaya gelir.. yani binek sınıfında 4800tl yıllık vericeğine panelvan sınıfında 1250 tl vericeksin 3550 tl yıllık cebinde karın olucak..
Bu ilana verdiğim tepki:
BMW 3 Serisi 320d 2013 Model 157.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 134198058
http://i.imgur.com/lWN2SmQ.jpg?1
Tepki arabayadır :D
azize göre yüksek bi araba olmuş :D
4800 tl vergi ne ya insanlar para s...yor sanki
4 çeker pick-uplar neden 4 çeker SUV vergisi ödüyor ? pick-up değil mi kamyonet işte hımmınaa.
millet bir ara suvları satıp lüks pick uplar alıyordu araba kadar dolu pick uplar amerikan pick up lar falan bir ara navaralar baya bir popülerdi hatırlarsan.. onu gördüler o yüzden madem sen 4x4 pick up a suv gibi biniceksin o zaman suv üstünden verigiyide ödersin demeye getirdiler :)
manuel vites olsa tadından yenmez
Audi S Serisi S4 4.2 Quattro 2004 Model 58.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 131410253
Pick-uplar vergi alirken jip sayiliyor.Ama buna ragmen konu kopruye otobanda radara gelince kamyonet sayiliyor.Akil almaz mantik hatasi :)
Bi de bunlar yetmiyomus gibi sirket ustune kayitli olanlara K1 belgesi isteniyor.Arkasinda yuk olsa da olmasa da hususi kullansanda karayollari cevirmelerinde K1 zorunlu.Cezasi tam 2400 tl.Bu yuzden mumkun mertebe giselerde en soldan gitmenizi tavsiye ediyorum kullananlara.Mahmutbey giselerde basimiza geldi maalesef.
chevrolet avalanche'ların bir kısmıda kamyon ödüyor onlarda mantıklı.
el klasikde çok araç var ama ilanları her açtığımda fakeymiş gibi hissediyorum
3.0 csi nasıl bişeymiş ya harika :eek::eek:
Fiyata gel
Connecting site...
Bütün bağlantılar-linkler bende ''connecting site'' olarak görünüyor. Öyle yazan var mı? Nedendir?
bendede aynısı burkay.
Bende bitek bende yazıyor zannediyordum. :)
bendede öyle.
Format atcaktım pc ye :D Neyse ki bir tek bende değilmiş...
Sen yeter ki Golf! almak iste. 95k
Connecting site...
85 liraya Golf almak neyin kafasıdır acaba ? Sıfırı bile olsa...
tabi canım o ayrı bi olay :) o fiyata neler neler alırsın bana da saçma geliyor golfe o kadar para bağlamak
Biraz bomba yapayım. Uzun zamandır yapmıyordum... Erçin sana gelsin bu diss!! :D
E39 M5
Connecting site...
Jaguar Sovereign 4.0 V8
Connecting site...
Cadillac STS 4.6 V8
Connecting site...
Infiniti I30 3.0 V6
Connecting site...
Lexus GS300
Connecting site...
Lincoln LS
Connecting site...
Lincoln Town Car 4.6
Connecting site...
Burkay bu pisliğin yanına kalmaz :D Yalnız linktekilerin fiyatlar genel anlamda uçuk.
Fiyatlar uçuk onda hem fikirim ama Sovereign'e bak sen. İlk ilanı açtığımda höh dedim bi yutkundum. :D Ne kadar sevdiğimi bilirsin... :D
Bi de bana sor, dibim düştü.
Şuna da yazılabiliriz :D
Connecting site...
Connecting site...
20li rakamların altında civic görmek şaşırttı:D
Domates 1 milyon. Domates'e geeel.
Connecting site...