hayırlı olsun abi goruntude çok güzel rengine ozellikle bittim yabancı birine gitmemesi iyi olmuş sıkılırsan belki bizde nasiplenirz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
walla kardeşim ankaraya en az 10 kere bmw almak için gittim her gittiğimdede hayal kırıklığına uğradım özellikle sordum adamlara bak uzun yoldan gelicem birşey varsa söle diye adamların verdiği cvp gel abi ne görüyorsan o farklı bir şey yok diyor gel gelelim aracın yanına gidince tamen hayal kırıklığı
Hani Ankaralıyım diye demiyorum, hep buradan araba alıyorum benE benim arabalarda bişi yok, siz araba alırken baktırmaya manava falan mı götürüyorsunuz ? Bu kadar sorunlu araba almak pek normal değil gibi.
ya şimdi anladığımız kadarıyla kendimiz bakıyoruz ve servislere götürüp baktırıyoruz adamlar birşey demiyor araç normal bişey yok diyorlar
ama ankaradaki bmw ler hakkaında bir duyum aldım adamlar motor yapraken üstün körü motor yapıyorlarmış hafta sonu canını alıp hafta içi tekrar motor yapıyorlarmış bilemem tabiki nekadar doğru nekadar yanlış
sıkıntı ne biliyormusun benceAnkaradan araba için dedı abı araba boncuk atla gel bısey cıkarsa bedava verıcem vs vs, atladın gıttın ee kıme gosterıcen orda bıyerlere baktırıcan yada anladıgın kadar sen bakıcaksın e esnafın cakalı cok sonucta aynısı ıstanbulda da var gosterırsın adam bısey yok der yada bakarsın anlamazsın getırırsın araba suprız yumurta cıkar burda
bence bu her yer ıcın gecerlı her sehırde bı dostun varsa hıcbı zaman dılın yanmaz
![]()
Eğer alacağım araç trabzondaysa çok rahatlıkla alırım.Hatta araba bakarken trabzondan olan varsa öncelik veririm.
Şahsi görüşüm.
Saygılar.
Abi ben de Ankaradan BMW almadım mesela, şehir dışındakiler daha temizdi. E39 kalmadı bakmadığım, hepsi turşu çıktı. Haklısınız, çok yıpranmış oluyorlar ancak insan o kadar yolu gelmişken alalım düşüncesiyle mi geliyor da bu kadar büyük paralar ödüyor sonra sanayide ? Motor yapılıyor vs ?
valla işin gerçeği bmw de ucuzuna kaçmıycaksın mutlaka kat be kat fazlası adamın cebinden çıkıyor yaklaşık 10 sendir bmw lerle uğraşıyorum ben bunu anladım
hatta forumdan biri yazmıştı ismini hatırlamıyorum bir e36 alıp aldığı para kadar masraf edip adam edemeyip satmıştı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)