Aynen öyle,araç dizel,bu nasıl bir ilan verme ve altına açıklama yazma tarzıdır hayret ediyorum
Printable View
Aciklamasi falan hos degilde, isciligine hayran kaldim. Baya inceledim arabayi reelde, goruntu olarak nerdeyse 1'e 1.
kolesiyonun parçasısın sende be gülümm nasıl binelim sana :D
Connecting site...
bu lüks konfor berbat bir illet alışdınmı vazgeçmek zor oluyor.. :) o yüzden alışmış adam misal ancak elindeki mevla ile orta sınıf yada bomboş yeni araç alabilicekken gidip full dolu 10 yaşında araç alıyor.. :)
şimdi senin baba çıkıcak yola 300km sonra beli sırtı boynu ağrımaya başlıycak sümbülde sonra söylenmeye başlıycak benim 406 olsa böyle olmazdı..
sümbülün her yerinden motor sesi yol sesi rüzgar sesi v.b gelicek baban gene diyicek benim 406 uçak gibiydi bu sesileirn hiç biri yokdu :)
bir şey olsa frene basıcak fren fren değil abs tırır tırıı durdurucak :) gene diyicek benim 406 olsa bıçak gibi durmuşdu
klimayı açıcak yolda diyicek benim 406 bir klima vardı buna klima demem :))
varıcağı yere varıcak maratona çıkmış gibi yorgun argın bitkin olucak diyicek benim 406 hiç böyle yormazdı beni :)
sonra ihale sana kalıcak arıycak seni al bu sümbülü yolla superb yi bana yolculuğa onla devam edicem :D
sümbülü örnek verdim genelde o sınıf araçlarda bu yazdığım hepsi için geçerli :)
Connecting site...
2. Araç olarak düşünüyorum. Lpgli araç başıma bela olur mu ne dersiniz? 3.28 lerle alakalı düşünceleriniz nelerdir? Sorgu konusu açmaya gerek duymadım. Bu araçları bilenlerin bilgilerine ihtiyacım var. Saygılar.
http://www.techturkey.com/forum/arac...6-sorgu-8.html
#136 da sorgulanmıştı alta doğru yorumlar var yardımcı olur :)
Çok teşekkürler gerçekten.
Connecting site...
Çift u ledli far ve yay ile harika birşey olur.
Subaru'da elektronik aksam minimum olduğu için yolda bırakacak bir arıza ile karşılaşman çok zor.
Şanzımanı düzgün kullandığında sıkıntı çıkartmaz.
1,5 motoru henüz kırabilene denk gelmedim :D
Kazası, belası, değişeni yoksa ve o kilometrede yanlış yazılmadıysa alınır, tepe tepe kullanılır.
P.S : 1,5lt impreza'dan performans hiç beklemeyeceksin.
o fiyatlar 2013 fiyatları 2014de 80bin dsg olanı. fiyatı bir yana şu kombinasyondaki araca bayiye gitsen ortalama 6 ay gün verirler. o zamana kadarda 82 83 leri görür fiyatı tahmini bu açıdan düşünülünce de bana göre makul geliyor.
he 70bin bir golf e verilir mi orası ayrı o paraya 2011 çok düzgün passatta alınabilir :)
abi bütçe nerelere çıkar bilmem ama dağ taş için hem konforlu hem sorunsuz tüple de az yakan bir araç aşağıdaki örnek olabilir ama foresterlara bakılabilir.
Connecting site...
Km'yi sorun etmeyeceğini düşünerekten paylaşıyorum.
Paylaşım uzar gider tabi. :D
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Scenic süpermiş :) favorilere ekledim akşam göstereyim bakalım :) sağolasın Kaanım
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site... ( km'si düşük olsaymış iyiymiş )
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
koray abi , ne uğraşıyorsun sümbülle , meganla , ibizayla falan , al şöyle bir mondeo keyfine bak.kemik gibi araba.hem 406 dan sonra anca yine bi d sınıfı araç keser.
Connecting site...
Teşekkür ederim benim kriterlere göre paylaştıklarınız için :) güzel fikirler oluşmaya başladı kafamda :)
Eski kasa dizel S 40 hiç bakma Mitsubishi motorlu ve sürekli yakıt pompası arızası veren yetkili servislerin nefret ettiği bir araçtır.