Burkay illa diyorsan ki bana sapıkça bi araba lazım bu 7 serilerini falan boşver patron. Madem ki boğulmaya niyet var, gölde boğulmaya gerek yok okyanusa açılmak lazım.
Aynı para, 5 kat daha nadir ve 5 kat daha güzel bence.
Connecting site...
jaguar serileri çok iyi ama fantazy kaçar..
heleki xjr serisi gibi çok eski seriler.. ufak bir kaza yapılsa yada iç yada dış trimlerden bir parça değişimi gerekse parçası bulunmaz orjinalini alsan zaten ufak bir servet ödersin..
yurtdışından alıyım desen yurtdışı parça fiyatlarıda çok pahalı jaguarın bilhassa eski seriler..
satıyım desen alan olmaz..
7 kasa s classe gene bunların her şekil türkiye pazarında ikinci el ucuza çıkmaları kaynıyor bir şekilde haledilir ustasıda bol.. satmaya kalksa ikinci eli var illa bir alıcısı çıkar..
bende hakiki son jaguarlardan daimler soverign hastası biriyim fiyatlarıda sürünüyor ama işde fiyatla bitmiyor.. evladiyelik satmamalık bir araç olarak düşünülse kesinlikle benimde ilk tercihim olur daimler ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Babamın 406'yı bir arkadaşı arakladı, kıramamış sattı
Araba arıyorum
Yeni kasa clio sümbül nasıl 2009 model falan ? Anadoluyu gezecekler karış karış şöyle her yola giden aklıma bi sümbül geldi sorunsuz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
o arabalar bana güvenlik açısından hiç güvenlikli gelmiyor allah korusun can taşıyor neticede araba![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
şu megaların fiyatları nasıl pahalımı tourer gibi olanlar varya.. onların cam tavanlı falan olanları var 1.5 dci tam senin dediğin o işlik..![]()
sümbülden ziyade linea daha oturaklı geliyor bana şahsen 1.3 multijet falan azda yakar..
geze geze gidiceklerse kalabalıkda varsa doblo berlingo kangoo vari van tarzı bir şeyde olur aslında yüksek tavan geniş diz mesafesi yaylana yaylana gezerler doblo heryere girer çıkarda![]()
valla o zaman megan falan bakın bari sümbül varmı o fiyatlara rakama şimdi dikkat ettim
olucaksa bari airbagli abs'li bir araç al biliyorsun abs siz sümbüller falanda var yeni kasa..
![]()
iyimiş elektrikli cam varsa gerisi teferruat
![]()
sw ları çok güzel şeklide çok hoş sedanları bir garip kağıt gibi duruyor..
çok paylaşmışdım bu konuda hatırlarsan on numara araç 407 sw lar adamlar şahane yapmışlar .. elektrikli raylı cam tavanına kadar var araçda ..
fiyatıda çok iyi..
en ideal motor donanım ve ideal rengide bu bence.. birde kum rengi var..
Connecting site...
bizim mahallede bundan var bir tane ilginç araba landcruiser beneri bi rşey bayada büyük hint malı.. hint ordusu falanda kullanıyormuş![]()
fiyatına motoruna yaşına oranla baya ucuz geldi bana
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)