sümbül hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemiyorum sadece kazalısını gördüm sanayide evlerden ırak..
Printable View
sümbül hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemiyorum sadece kazalısını gördüm sanayide evlerden ırak..
Bunlarda elegance ile avantgarde arasında ne fark oluyor acaba? Avantgarde daha donanımlı sanıyordum da bunun donanım avantgarde'ı da geçmiş, maşallah soğutması var, çok nadir gördüğüm ekranlı teyp var.
Connecting site...
yanlıs bilinenler arasında avantgarde=dolu
onurn c220cdi classic ama cogu avantgarde olmayan donanımları var
elegance daha yumusak süsp. maun ahsap kaplamalar vs.. elit diyelim
avantgartda daha sportif sert süsp. geniş lastik daha spor görünümlü ic kaplamalar gibi gibi.. spor elit diyelim :)
Bu fiyata golf?
Connecting site...
E30 3.25
Connecting site...
R6
Connecting site...
bir sümbül kullanıcısı olarak. Böyle rezil bir araba görmedim hayatımda anck çok çok az yakıyor namussuzlar o yüzden vazgeçemiyoruz :D
Fren denilen şey yok.
hafiflikten ötürü yol tutuşu sıfır
bütün yol mekanik ses içerde.
koltukları uzun yolda bi zaman sonra işkence çekmenize sebeb oluyor.
65lik olduğu için zaten gitmiyorda.
ama müthiş bir yakıt tasarrufu var. 185e depo doluyor 900-950km şehir içi geziyor peder bey :D
Bu kasalarda benim bildiğim E1 ve E2 paket var.. E2 paket en dolusu ama E2 paket içindede opsiyonlara bağlı olarak donanımı yüksek olanlar oluyor.. misal işde o araçdaki gibi ekranlı teyp v.b ..
tabi mercedes hakkında uzman birisi daha bilgidir bu konuda..
Abi lineaya kötü gözle bakılıyor ama önceden babamda G kasa astra vardı uzun yola gittinmi bacaklar bel ikiye ayrılır kendime gelemezdim, 1,5 2 yıldır active plus :D 1.3 linea var, sadece 15 dk molayla maraştan ankaraya geldim pek sıkıntı olmadı. 3 tane astraya bindik onlara harcadığımız parayla bi broadway alırdık heralde linea daha tık demedi. He linea iyi bi arabamı elbette değil kalite falan sıfır ama sorunsuz, parçası ucuz, bagajı ve içi geniş, yol tutuşu sınıfındakilere göre iyi.
Bunun donanım gayet güzel, elegance da daha ağır duruyor duruş olarak. Peki fiyata ne dersiniz? Sırf bu araba için değil de genel olarak donanımlı bi mercedes 2000-2001 makyajlı olanlar için?
restorasyon...AE86
Connecting site...
Koray bundan alın abicim gideri var ))
Connecting site...
stepway olmayan dizel kurtarırmı :D
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50288765/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47435025/detay
Özellikle darkmoon abiden ve diğer favori araçlarınız müdavimlerinden 2002 model ve üstü otomatik, ilk araba sahibi olacak bir bayana uygun araç önerisi bekliyorum, önümüzdeki 4 ay içinde alacağız. Benzinli olur dizel olur sorun değil, ama tek olayı sorunsuzluk üst seviyede olmadı. Buradayken ben ilgilenirim ama şehirdışında çalışıyor ablam.
Hyundai'yi bildiğimden sıfır olarak 1.0 oto i10'a baktık, 35bin gibi bir fiyatı var. 2. el corsalara baktık 1.2 onlar da 16 civarı ama sorunsuzluk önemli.
1.9 dci motorlu laguna ve carisma lar vardı baya az yakıyorlardı sanırım o fiyat aralığında en dolusunu bile bulursun.. uzun yolda yakışıda çok az 4.5 lere kadar yakıyor..
vw ninde 1.4 tdi motorlu fabia ibiza falan vardı bulabilirsin sanırım o fiyatlara..
kia cerato varmı o fiyatlara bilmiyorum 1.6crdi onlarda az yakıyor..
enazıdan daha oturaklı ucucak gibi durmuyo :D
https://www.youtube.com/watch?v=5Asusu4cXcE
Süslü sümbül işte ya başka n + sı olacak :))
komisyon alıcam artık tavsiye başı :)
honda jazz'lara bakdınızmı benim teyzede var 2004 den beri.. bendede vardı bir ara teyzem eskiyi sattı o kadar çok sevdiki yeni kasasını aldı..
nissan micraların sıfırlarının fiyatları çok ideal yakın bir kız arkadaşıma bakmışdık otomatikleri 35 tl lerden başlıyordu sıfır olarak çok iyi rakamlar ..
polo otomatik yada yakıt önemli değilse a3 benzinli otomatik..
mazda 3 lerin otomatiklerindende ben sıkıntı çeken duymadım..
benim fikirlerim bunlar..
1.2 corsa c otomatiğine teyzem ilk arabası olarak uzun süre bindi, bi sıkıntısı olmadı bi kez F diye bi şanzıman ağrızası verdi onuda ufak bi parça değişimiyle 300 lira gibi bişeye yaptırdılar. Onun için sıkıntı olmaz ama sen falan bineceksen kanser olursun. Tam otomatik her zaman daha iyidir bu konularda.
Jazz hiç aklıma gelmemişti. Civiclerdeki 4 ileri şanzıman varsa eğer sorunsuz bi şanzımandı evet. Mantıklı bi araç, sıfır olarak a3'e kadar çıkamayız da, mazda 2, i20 olabilir.
Abi komisyon sıkıntı değil hallederiz. Bi ablama beğendirebilip araba alabilsek. :D
Ben binmeyeceğim, ablam kullanacak ben en fazla ilk aylarda yanında otururum dikkat etmesi gereken hususlar vs. için. Onun dışında evde bir araba daha var. Daha da hızlanacak o da bu yaza.
Teşekkür ettim. :icon_tup:
jazz da F1 şanzıman var direksiyondan istersen 7 ileri oluyor direksiyondan vites atabiliyorsun yada normal otomatik kullanabiliyorsun sanırım oda yanlışım olmasın 4 ileri idi..
benim teyzede vardı bendede vardı 2004 modeli bir sıkıntı çekmedim tek sıkıntısı eskilerin şanzıman yağı sık değişiyor değişmesse araba titreme yapıyor yenilerde o sıkıntı yok bilhassa yenisini cam tavan dolu paket alırsanız çok güzel..
sürüşü aşırı rahat bayan için bilhassa arabada burun yok haliyle kullanımı çok rahat..park etmesi çok rahat bayan için..
Jazz'ın sıfır üüretimi bitti mi acaba?
http://honda.com.tr/App_Assets/Fiyat...bil-140117.pdf
Fiyat listesinde yer almıyor çünkü. :o
Connecting site...
Yahu çok güzel, bizim eve de bundan mı aldırsak. Cam tavan falan. Çok hoş görüntüsü var :D Değişik bi çekiciliği var lanetin. :D
teyzemde şu an enson kasanın beyazı var en dolusu gerçekden güzel.. 6 yıl 150 bin km garantisi var..
üretimi durmadı Honda Fit - Wikipedia, the free encyclopedia
Belki ellerindeki stoğu eritmek için getirtmeyi durdurmuşlardır belli bir süre yada yeni kasası çıkmışsa yada makyajlı kasa ellerindekini eritmeden yenileri getirtmiyor olabilirler..
Anladım abi sağolasın.
Olmadı bi hondaya gidip danışırız, ellerinde illa ki kalmıştır.
Lagunalara bi bakayım diyecem ama hangi tanıdığımda varsa sorunlu, bakımlısını bulmak zor. 3 silindir Ibiza bakıcam. Forumdan Doush satıyordu ama noldu bilmiyorum pm attım ondan cevap bekliyorum. Satmadıysa bi Adana yapıcaz :)
Sümbüle bakmaya Superb'le gidince Babam sümbülden vazgeçti :D Şimdi benimle pazarlık yapıyor :hehe:
Kıyıda köşede çok güzel şeyler varmış :)
Connecting site...
Gerçek 1 M Coupe değil ki zaten bu araç. 120d den çevirme.