yargısız infaz yapmamak lazım anladın değilmi? arabanın 11bin tlik hasarında arka tampon arka tampon demiri park sensörleri boya işçiliği + boyası kosifler işçiliği ben dip dosyasından araştırdım alırken cunku bu arabayı kimsenın tadı kaçmasın. ciddi düşünen olursada buyrun ilanda numaram yazıyor. Dükkanda işlerim yoğun herkeze hayırlı akşamlar.
hayat acımasız.
Bilmeden lekeleyen yok, Tramerde ne hasar yazıyosa ben buraya aynen onu yazdım. Demiş miyim pertten dönme vs diye ?
@FakirAli En başta farklı bi üslupla yazsan olay da buralara gelmezdi. Sanki ben araçta olmayan bi hasarı mı yazdım buraya ? Farklı bi rakam mı geçiyor ?
bazımız araba mı arıyo eğlence mi belli değil. 127831 aydır bi araba bulunupta alınmaz mı hayret![]()
tabi ki öylede, forumu çok sık takip edemiyorum. ne zaman girsem bu konuya bazı gördüklerim şunla pazarlık yaptım, buna bakmaya gidicem dedim kendi kendime sanki memlekette araba alan ilk insan bunlar, törenle alıyorlar.
neyse şimdi birileri hede hödö diye atlıcak sanane dicek, gerçekten banane![]()
Valla öyleherkes bir şey paylaşıyor "darkmoon" nickli Emre abide sürekli favori araçlarını paylaşıyor ama alacağım diye değil. Beğendiği için paylaşıyor. Bende öyle belki ilerideki aracım olabilir çok hoşuma gitti vs diye paylaşıyorum.
Uzunca zamandır araba alacağım diye paylaşanlar ne yapmaya çalışıyor bende anlamadım![]()
Bu konuyu açtığım gün kü duygu ve düşüncelerim şöyleydi. Bir araç almak istiyorum ve aldım ama aklımda kalan birkaç tane daha vardı, onlarda yaban gitmesin. Belki birine yarar, o alır.
Ancak konu tabi herklesin kendi duygu ve düşüncesine göre değişti. Doğalda zaten böyle olması.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)