Ne bileyım abı sureklı kovalıyorsun da :)
Printable View
Connecting site...
Ekonomik benzinli 107
Temiz duruyor araba. Takas teklif ettim ne diyecek bakalım :)
Connecting site...
Connecting site...
bi tık basık olsa çok iyi duracak.
yok kovalamıyorum forumda en çok bu konudayım hoşumada gidiyor kupon ucuz dolu kaliteli araçları paylaşmak insanlara hiç aklında olmıyan araçları göstermek..
hani adam bomboş kup kuru tabiri caizse normalde donanım güvenlik kalite olarak para etmiycek araç alıcağına zamanın dolusu kaliteli parasının hakkını veren yatırdığı her kuruşu donanım kalite v.b olarak geri alabilicek araç almasını isterim..
dikkat edersen yüksek fiyatlı araçları pek paylaşmıyorum yada sıfır gereksiz geliyor bana zaten o paralara çıkıldımı favori diye bir şey kalmıyor istediğini rahat alırsın gücün yetmeyipceği aracı paylaşıyorsan oda hayaldan öteye gitmiyor oda bana göre değil.. :)
belli nedenlerden alamıyorsan yada üç beş sene içinde parayı denkleştirip alabiliceğin bir araçsa bence favori araç odur.. zaten konuyu açan arkadaşda ilk o amaçla açtı ama konu koptu gitti.. :)
@carolita1907 seversin :)
Connecting site...
Aas :D
400 kişilik mutfak, kuaför, disko-bar, sinema, açık kapalı yüzme havuzlu, kış bahçesi, türk hamamı, sauna, buhar jakuzisi, masaj odası, şok havuzu, solaryumu, fitness, squash (duvar tenisi), bilardo odası, atış poligonu, sığınak, içki mahzeni, sahneli restaurant, şoför, doktor, çalışma, şark odası ve helikopter pisti var. Yuh aq
13 milyon dolara zaten sinema disko havuz solaryum restaurant falan açılır :)
Yavru M
Connecting site...
Makyajlı kasada 2.0 düz nadirdir
Connecting site...
-----
Connecting site...
Bikaç aya bulabilirsem böyle bişey alacam inş
Connecting site...
corvette motorlu :D corvette c6 dan pahalı ama iyiymiş
Connecting site...
kalbim sıkıştı yemin ederim. İnşallah nasibimde vardır :(
Connecting site...
Connecting site...
Hyundai da en beğendiğim araba hiç binmedim ama konforlu duruyor. 2.0 dizel torkuda bu arabayı şahlandırır diye düşünüyorum.
Tasarım olarak çok güzel bir kere. :)
Connecting site...
jantlar yakışmış..
Basikligi cok hoşuma gidiyor :)
Connecting site...
nightfishinki iyiydi led li stopları vardı koreden özel getirtmişti.. beyazda sonataya çok ayrı yakışıyor.. kare plakalık çift çıkış egzos falan yapmıştı baya baya güzeldi..
benim aracada çift çıkış yaptırdım erçinin arabanın resimleri bende vardı.. onu gösterdim ustaya model görünüm hakkında fikir olsun diye .. şu ledli stopları bende alıcam bir türlü kısmet olmadı fiyatlarıda uçtu kdm de 350 dolar olmuş.. geçen sene 270 dolardı.
sonata iyidir alın sahat verir gençleştirir zinde tutar.. :D
bir chip bir multimedia birde güzel bir jant sonataya tamamdır..
150-200 bin liralık araba ayarında araba olur.. hem dolu hem dizel hem performanslı..
tadımlık çok güzel uğraşılıyor zevkli.. kdm ile akraba oldum zaten .. :) adamlar artık sonata için yeni bir şey çıkarsa direk mail atıyorlar.. :)
artık paranında lafını etmiyorlar geçen paypal den ödemeyi yapmadan adamlar bir bakdım tracking no yu yazmışlar kargoya vermişler. :)
Sonata segmentinde hakikaten begendigim 2 arac var, biri 2008 makyajli dizel legacy digeri sonata. Ama legacy en alimlisi gozumde. :)
Bunların yakıt nasıldır ki LPG ile, hakkını verir mi?
Connecting site...
Liftback de varmış sanki sedan yakışıklıymış gibi
Connecting site...
karıştırma ağlarsın öyle şeyler varki :) ceedler için falan..
kdm toptancı heryerde dükkanları var ebayda 5-6 tane ayrı dükkanları var ..
zaten pek çok sitede kdm project yada kdm diye yazar..
bizdeki modacar tarzı bir şey ama hyundai onayı var çoğu ürünlerinde.. yani parçalar uyduruk değil o yüzden.. bana gelen bazı ürünler mobis kutusunda geldi misal.. üstünde ürün kodu falan vardı..
ben finedayshop dan alıyorum ebay üstünden koreaauto var samimiyet kurdunmu ellerinde olmayan parçaları iste onları bile sana bulup yolluyorlar :)
Araçta sunroof varmı diye soranlara satılık değildir:D
Connecting site...