Boyalı parçanın 170 mikron ve 500 mikron mikron çıkması ne ifade ediyor tam olarak? Macun atılınca mı bu kadar kalın çıkıyor?
Printable View
Ortalama bi kağıt 110 mikron civarı
Bence önemli olan o değil adamın boyasız demesi
Ona zaten yapacak yorum yok böyle şerefsizler yüzünden bir sürü paramız gidiyor, hiç utanma kalmamış millette. Ustama 3 tane araba götürdüm daha onay vermedi computeste sokamadık arabaları. Satıcı şerefsiz 2 parça diyor ustam direkler boyalı alma diyor. Ben bilgi açısından soruyorum boya mikronları hakkında pek bilgim yok.
macun varsa cihaz değer okumaz, aracın markasında gore değişir orjinal boya kalınlığı, ama 70-150 arası sanırım genelde, tabi bir de bazı markalarda çift kat boya oluyor fabrika çıkışı, fordda denk geliyor o da genelde, Hyundai da pek çıkmaz ama benim getz için satarken computestçi fabrikaçıkışı çift kat boyalı demişti(alırken hiç bir yere baktırmamıştım, alıcının ustası+alıcının götürdüğü computeste baktırdık) ama onu nasıl anlıyorlar bilmiyorum
arabanin hemen her yeri olculdu boyasiz olan yerler 120-130 mikron arasi degerler cikti arka kapida incede olsa bir islem var.
camurlugun o kadar kalin olma nedeni macun.
kaporta ustasi on kapi ile arka kapiya bakarak direk soyledi dokundu boyanin yapisi bile farkli dedi.
wurth un boya olcum cihazi ile olctuler. ben bosch un car service lerine gidiyorum. dyno kaporta fren amortisor elektronik aksam motor kontrolu yapiyorlar.
ve evet en buyuk dert yalan soylemesi.
Ugrasilirmiki acaba?
SV1 SPORTS CAR
uh beybi beybi
Connecting site...
turbo yapıp binmek isterdim şuna :(Connecting site...
Connecting site...
Araci arastiran, goren, bilen inceleyen var mi ?
Sahibinden'e girmekte bir tek ben mi zorluk yaşıyorum yoksa genel mi?
Sitede sıkıntı var gibi bende giremiyorum kasıyor.
sahibinden düzelmis sanirim bakim felan vardıı
Connecting site...
tam istediğim gibi
1.23D
Connecting site...
C200K Bu kasa için güzel bir renk seçeneği
Connecting site...
E39 M5 Diri duruyor
Connecting site...
VW PHAETON Bizde tutmayan ama ihtişam abidesi bir araç
Connecting site...
Para çok,garaj bol ise,
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Arkasında kendini tanıtacak yer kalmamış neredeyse X6 M 5.0d xDrive
Connecting site...
Connecting site...
önceki sayfaya yanlış link atmışım sanırım
Connecting site...
iç dış renk kombinasyonu çok güzel
tr'de e87 123d yok. e81 var.
hb dizeli 120d 50 lira olanlar 2007den öncekiler yani m47makinalar. 2007 sonrası n47d20 motor kodlu dizeldir. 123d'de n47kodlu 120dnin twin turbo halidir.
Yani e87 kasada 120d fiyatını e81 123d ile karşılaştıracaksanız 2007 sonrası olan e87 120dlerle karşılaştırmalısınız.
epey karışık oldu ya :D :D :p
Connecting site...
hay anasını avradını ... :D